Sayfa 276/327 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Viop LXVI

bb79 abi hoş geldiniz... Bir de şöyle baktım endekse şaşı gözlerimle, günlük: https://invst.ly/1bnfvo

2. Serpme ağ attım Yataş düşmüş ağa %4 aşağıdan gelmiş okuttum gitti bugün ki emekli yevmiyesi de çıktı.

3. günaydın dün açtığım şortları zor bela ufak karla kapattım. borsada net bir yön bir süre belirsiz olacak gibi. komisyona ve palaya çalışmamak için bir süre izleyelim bari
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

bb79 yapay zekayı küçümseme..

ben 3 sene önce aktif olarak kullanmaya başladım. chatgpt.

chatgpt ye ilk sorduğum soru şu.

insanlar sana genelikle ne soruyor. en çok sorduğu 3 soruyu yazarmısın dedim.

1- saat kaç
    2- hava durumu
    3- aşk var mı

)

sadece üç sene önce durum buydu.

tabi bu yapay zekanın zeka drumunu değil insanların nekadar geri zekalı olduğunu gösteriyor

yapay zekanın size katabileceği en iyi şey.. yapay zeka kavramları çok iyi bilir. eş anlamlı diye kullandığın çoğu kelime ve anlam bütünü aslında yanlıştır. yapay zeka bunun net ayrımını yapar. yani semantik bilimle kendisine öğrenme katar.

diğeri. dünyanın en büyük mantıkçılarının ve bunlara bağlı insancıl olmayan bakış açısı ile konuyu ele alır. senin inançlarına veya inanmak istediğine göre durumu ele almaz. antropomorfik tutumdan kaçınır.

ontolojik kavramlardan yine kaçınır...

düne kadar saat kaç diye sorulan durumdan şuan geldiği noktaya bakarsan.. gelişimi muzzamdır ..

tek bir öğrenme gerçekleşmez binlerce versiyonundan çıktı alarak öğrenmesi ve mantık yürütmesi gerçekleşiyor artık. yani sende bir beyin varsa onda binlerce var

kısa zamanda bu duruma geldiğini görebilirsin.. gelecekte sınırlandırılması konuşuluyor.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    günaydın dün açtığım şortları zor bela ufak karla kapattım. borsada net bir yön bir süre belirsiz olacak gibi. komisyona ve palaya çalışmamak için bir süre izleyelim bari
    ben devam pit.. bakalım :D:D

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Serpme ağ attım Yataş düşmüş ağa %4 aşağıdan gelmiş okuttum gitti bugün ki emekli yevmiyesi de çıktı.
    Bol kazançlar dayucuğum, bugün yevmiyeyi erken almışın
    Bende dün vking almıştım bugün tavana yapışmış, şansa bak ya
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

pit geri ver ulan paramııı paramı geri verr

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pit geri ver ulan paramııı paramı geri verr

pozisyona girenlerin parası sıça el değiştirir bu günlerde
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 276/327 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •