Sayfa 140/140 İlkİlk ... 4090130138139140
Arama sonucu : 1117 madde; 1,113 - 1,117 arası.

Konu: küçük yatırımcı pörtföyü

Haziran sonu görünüm
    Viop %5 altın %20 abd hisse senedi fonu %38 bist%32
    Avmsi olan bir gyo ... havacilik şirketi ...benzin istasyonu ... yazilim sirketi... banka... hastahane... tahıl üreticisi ve metal ana sanayi...
    Aslında son dönemde akçansa ve eggub gibi limanları olan sirketleri cok dikkatimi.cekti ancak çimento ve gubre operasyonları da onem arzettigibden biraz da risk almak istemedim
    Bunun yanında savunma sirketi iyi prim yaptığından metal ana sanayii konusuna geçiş oldu ... elektronik ve yazilim işini çok seviyorum ama hem bir yazilim sirketi varken ikincisini koymak tuhaf oluyor hem elektronik şirketlerine malesef çin çok başka yapıyor...
    https://youtube.com/@cybist?si=7e5u4KVWZ6Gk8lec
    Cagkan bey güzel incelemeler yapıyor
    https://youtube.com/@doktorlarfinans...C2SaYF4MSMmK8t
    Bu da bir başka hisse inceleme kanalı
    Neden metal ana sanayi... yapikredinin bir raporunda medeniyetin 4 temel direği olarak plastik metal Amonyak ve çimento yazılmıştı... çimento karbon salınımı yüzünden plastik ise kimya sektöründeki şirketlerin durumu nedeniyle eledim..gubre için de zaten hammadde olan dogalgazi ithal olması bir eksi yazdı... metalden devam bakalım şimdilik hayırlısı...
    Tüm forumdaslara sağlıklı mutlu günler bereketli kazanclar dilerim
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

2.  Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    Haziran sonu görünüm

Neden metal ana sanayi... yapikredinin bir raporunda medeniyetin 4 temel direği olarak plastik metal Amonyak ve çimento yazılmıştı... çimento karbon salınımı yüzünden plastik ise kimya sektöründeki şirketlerin durumu nedeniyle eledim..gubre için de zaten hammadde olan dogalgazi ithal olması bir eksi yazdı... metalden devam bakalım şimdilik hayırlısı...
    Tüm forumdaslara sağlıklı mutlu günler bereketli kazanclar dilerim
    merhaba. çimento sektöründe gördüğünüz olumsuzluğu açmanız mümkün mü ?

2026 yılında skdm devreye girecek burdan gelecek ek vergi yükü belirsizlik taşıyor beni biraz kaygilandirdi aslında cok güzel şirketler de var ozellikle liman faaliyetleri nedeniyle beğendiklerim oldu ama bu karbon konusunu biraz daha araştırmak istiyorum
    İyi akşamlar dilerim
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

4. Biraz biraz kıpırdanma var ama zarar yani faize karşı zarar büyük

En az %50 çıkmalı ki pörtföy faiz zararı çıksın yıllık

Sonra kara geçeriz

5. Bizde vergi falan olmaz ihracat yapanlarda bir yolunu bulur

Örneğin son ötv zammı fosil yakıtları indirip çevre dostuna bindirdiler

2 milyon altında araç kalmadı

Sayfa 140/140 İlkİlk ... 4090130138139140

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız