Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop LXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,288
    Blog Entries
    1
    okuyan okudu ...
    Son düzenleme : secbul; 01-08-2025 saat: 13:24.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dini bilgim çok zayıftır, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
    Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
    Lakin
    Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
    Şehitlik
    Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
    Eyvallah dünde bir arkadaş video paylaşmış Allâh yolunda ölen şehit oluyor demiş o zaman askerde çlem şehit olmaz şimdi senin cevabına görede pkk itinin öldürdüğü askerde barış olduğu için şehit olmuyor ise maaşları kesilmeli ve inanca göre cennet randevularıda iptal edilmeli ama en son söylediğin Allah bilir ise şehitliği verilen maaşların ve imkanların iptali davası açılmalı faizi ile geri alınmalı ve bunu şehit ilan edenlerin cezalandırılması çünkü şirk eylemi mevcut bunları kim yapacak devletsen yap vatandaş isen vicdanen reddet
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

ohaha...

izmirin ve istanbulun bazı yerlerinde emlak vergileri 85 bin tale ye şeetmiş.

neetmiş neeeeeeeetmiş ?

zamcıklanmış.

faltaylı

https://www.youtube.com/watch?v=MljCaqhuuSY

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    suriye ordusunda müslüman asker de var hristiyan da hatta adamların bir zaman g.k. başkanı hristiyandı
    şimdi bunlar işid'e karşı savaşırken ölünce hangileri şehit sayılıyor onu merak ediyorum, işid tarafındakileri sormuyorum bile..?
    Niye ağlıyorsun sevinsene oğlun şehitlik mertebesine nail olmuş diye tv'de askerde ölen babasını fırçalıyordu malum şahıs demekki Allâh yolunda ölmeyen şehit olmuyor sen şehitsin diye insanlara maaş bağlayıp cennetle avunuyorlar yazık ölenlere üç kuruşa yetim dul kalıp cennet vaad ediyorlarmış demekli bunuda Allah'a şirk koşarak yapıyorlarmış

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ben seni çok iyi anlıyorum, yazdıklarınızada en küçük eleştirim yok, sadece yazılmamalı diyorum, çünkü hayatını kaybedecek bir askerin son kalesi şehitliktir, şayet burun buruna geldiğinde gidecek başka yeri ve makamı yok askerin,...
    askeri defnemezsiniz, yeri gelir tabuta sığmaz,..

siz devletin tartışmalı hale geldiği bu günlerden yola çıkarak ''dem'' vuruyorsunuz,..bu gayet anlaşılır, ama birilerinin bu devlette ayakta kalması gerekiyor,..bunlardan biri asker,..

asker, polis, bayrak, marş,..

çok eski bir meslek askerlik ve hafızası tarihi tecrübelerle dolu,..ve bütün dünya ordularının oluşturduğu tarihi bir hafıza bu, eski bir icat ve bir o kadar güncel,..
    mesela asker bayrakla çok çabuk bir araya gelebiliyor,...
    işte Mustafa Kemalin anıt kabrinde bir askerin nöbeti yine çok anlamlı, keza Mustafa Kemalin askeri olmak yine öyle,..
    Benim derdim ne asker ne millet ne vatan ne din nede
    bayrak benim derdim insanların uyanması oda bilimle eğitimle araştırmayla sorgulamayla olur Arapça öğren üç kuruşluk maaşa bağlan birde cennet vaad et sonra ülkeyi yoksulluk ve yokluk içinde sürdür ama sen burada cenneti yaşa yok böyle bir dünya uyanın artık uyanın Arap masallarına kanmayın artık

Kusura bakmayın forum kuralları dışında yazdım ama idare edin artık

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dini bilgim çok zayıftır, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
    Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
    Lakin
    Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
    Şehitlik
    Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
    Sn Bozkurt hocam ,Çanakkale savaşı hakkında da aynı şeyi mi düşünüyorsun?
    Rahmetli babannemin babası gazi olduğu için sordum.Şehitlik mertebesi nasip olmamış.
    Gazi midir değil midir ? (Malum o günlerde savaştığımız herkes ile aynı pakta dost kuvvet olarak yer alıyoruz)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

bb79 abi, Bir insanın ekmeğine yardımcı olmak namusuna, şerefine sahip çıkmaktır. Bir yoksul yalvarıyordu: "Bana yardım et lütfen, sen neye inanıyorsan ona inanayım."

ELLERİ YIKAMAK

Şehitlik de veriliyordu yemekten önce el yıkayana
    Düşündüm de ellerimizi yıkamaya gelmişiz dünyaya

Diyanet’in cuma bağışları eskort kadınlara gitmiş!
    Beş yıldır süren soruşturmalarda cuma ve dini bayramlarda toplanan paralarla en az 4 eskort kadının çağrıldığı ve alem yapıldığı dile getirilen iddialar arasında.

Devamı sözcü'de

Bunlar böyle yapıyor diye herkesi suçlayamam ama herkes ın yolu bu oluyor

Sayfa 312/1001 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •