okuyan okudu ...![]()
okuyan okudu ...![]()
Son düzenleme : secbul; 01-08-2025 saat: 13:24.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Eyvallah dünde bir arkadaş video paylaşmış Allâh yolunda ölen şehit oluyor demiş o zaman askerde çlem şehit olmaz şimdi senin cevabına görede pkk itinin öldürdüğü askerde barış olduğu için şehit olmuyor ise maaşları kesilmeli ve inanca göre cennet randevularıda iptal edilmeli ama en son söylediğin Allah bilir ise şehitliği verilen maaşların ve imkanların iptali davası açılmalı faizi ile geri alınmalı ve bunu şehit ilan edenlerin cezalandırılması çünkü şirk eylemi mevcut bunları kim yapacak devletsen yap vatandaş isen vicdanen reddet
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
ohaha...
izmirin ve istanbulun bazı yerlerinde emlak vergileri 85 bin tale ye şeetmiş.
neetmiş neeeeeeeetmiş ?
zamcıklanmış.
faltaylı
https://www.youtube.com/watch?v=MljCaqhuuSY
Niye ağlıyorsun sevinsene oğlun şehitlik mertebesine nail olmuş diye tv'de askerde ölen babasını fırçalıyordu malum şahıs demekki Allâh yolunda ölmeyen şehit olmuyor sen şehitsin diye insanlara maaş bağlayıp cennetle avunuyorlar yazık ölenlere üç kuruşa yetim dul kalıp cennet vaad ediyorlarmış demekli bunuda Allah'a şirk koşarak yapıyorlarmış
Benim derdim ne asker ne millet ne vatan ne din nede
bayrak benim derdim insanların uyanması oda bilimle eğitimle araştırmayla sorgulamayla olur Arapça öğren üç kuruşluk maaşa bağlan birde cennet vaad et sonra ülkeyi yoksulluk ve yokluk içinde sürdür ama sen burada cenneti yaşa yok böyle bir dünya uyanın artık uyanın Arap masallarına kanmayın artık
Kusura bakmayın forum kuralları dışında yazdım ama idare edin artık
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
bb79 abi, Bir insanın ekmeğine yardımcı olmak namusuna, şerefine sahip çıkmaktır. Bir yoksul yalvarıyordu: "Bana yardım et lütfen, sen neye inanıyorsan ona inanayım."
ELLERİ YIKAMAK
Şehitlik de veriliyordu yemekten önce el yıkayana
Düşündüm de ellerimizi yıkamaya gelmişiz dünyaya
Diyanet’in cuma bağışları eskort kadınlara gitmiş!
Beş yıldır süren soruşturmalarda cuma ve dini bayramlarda toplanan paralarla en az 4 eskort kadının çağrıldığı ve alem yapıldığı dile getirilen iddialar arasında.
Devamı sözcü'de
Bunlar böyle yapıyor diye herkesi suçlayamam ama herkes ın yolu bu oluyor
Yer İmleri