Anlıyorum sizi bazı şeylerin hassasiyeti var fakat bunu dini değerler üzerinden yapanlar suçlu olmuyorda söyleyen neden suçlu olsun bakın son cümlemizden şehit olan askerler için CHP komisyon kurulsun demiş diyorsunuz oysa onlara göre CHP hem dinsiz hem terörist ve bunu bile bile yapan savunanlarda senden benden daha müslüman ve Türk kusura bakmayın ama hırsıza hırsız demek o hükümet zamanında suç oldu benim için her zaman hırsız hırsızdır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
BREAKING:
Sky news reports that China is preparing to invade Taiwan.
Sky News, Çin'in Tayvan'ı işgal etmeye hazırlandığını bildiriyor.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
2075 e kadar.. hava sıcaklıkları düzenli olarak artacak.
https://www.youtube.com/watch?v=BHXOxWhC-tA
ona göre önlem alın..
özelikle su konusuna tikkat.
suların kesilmesi uşak bölgesinde de yaşanmış 12 saatte bir su verilmeye başlamış.
![]()
Dini bilgim çok zayıftır, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
Lakin
Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
Şehitlik
Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
Hamdım Piştim Yandım
ben seni çok iyi anlıyorum, yazdıklarınızada en küçük eleştirim yok, sadece yazılmamalı diyorum, çünkü hayatını kaybedecek bir askerin son kalesi şehitliktir, şayet burun buruna geldiğinde gidecek başka yeri ve makamı yok askerin,...
askeri defnemezsiniz, yeri gelir tabuta sığmaz,..
siz devletin tartışmalı hale geldiği bu günlerden yola çıkarak ''dem'' vuruyorsunuz,..bu gayet anlaşılır, ama birilerinin bu devlette ayakta kalması gerekiyor,..bunlardan biri asker,..
asker, polis, bayrak, marş,..
çok eski bir meslek askerlik ve hafızası tarihi tecrübelerle dolu,..ve bütün dünya ordularının oluşturduğu tarihi bir hafıza bu, eski bir icat ve bir o kadar güncel,..
mesela asker bayrakla çok çabuk bir araya gelebiliyor,...
işte Mustafa Kemalin anıt kabrinde bir askerin nöbeti yine çok anlamlı, keza Mustafa Kemalin askeri olmak yine öyle,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri