Sayfa 313/1001 ÝlkÝlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,497 - 2,504 arasý.

Konu: Viop LXVI

Alýntý Originally Posted by bb79 Yazýyý Oku
    Diyanet’in cuma baðýþlarý eskort kadýnlara gitmiþ!
    Beþ yýldýr süren soruþturmalarda cuma ve dini bayramlarda toplanan paralarla en az 4 eskort kadýnýn çaðrýldýðý ve alem yapýldýðý dile getirilen iddialar arasýnda.

Devamý sözcü'de

Bunlar böyle yapýyor diye herkesi suçlayamam ama herkes ýn yolu bu oluyor
    bu iddalar doðru ise.. osman gökçekten en az 4 eskortla mecliste baklava aksiyonlu eylem yapmasýný talep ediyorum .

Alýntý Originally Posted by TEK Yazýyý Oku
    bb79 abi, Bir insanýn ekmeðine yardýmcý olmak namusuna, þerefine sahip çýkmaktýr. Bir yoksul yalvarýyordu: "Bana yardým et lütfen, sen neye inanýyorsan ona inanayým."

ELLERÝ YIKAMAK

Þehitlik de veriliyordu yemekten önce el yýkayana
    Düþündüm de ellerimizi yýkamaya gelmiþiz dünyaya

Yunus emre mevlana misali haddini bileceksin öleceðini bileceksin ona göre yiyeceksin içeceksin gezeceksin eðleneceksin ama öbür tarafa mal gitmeyeceði için fazla biriktirmeyeceksin ve kimseyi rahatsýz etmeyip üzmeyeceksin adil olacaksýn 3 gün susuz kal desem kalmazsýn ama 3 gün sonra al sana 10 litre su iç desem içemezsin 1.5 metre kapladýðýn alana sýðacaksýn haddini bileceksin tek kardeþ lafým sana deðil ihtiyaç fazlasý tüketenlere
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by pisyedili01 Yazýyý Oku
    Sn Bozkurt hocam ,Çanakkale savaþý hakkýnda da ayný þeyi mi düþünüyorsun?
    Rahmetli babannemin babasý gazi olduðu için sordum.Þehitlik mertebesi nasip olmamýþ.
    Gazi midir deðil midir ? (Malum o günlerde savaþtýðýmýz herkes ile ayný pakta dost kuvvet olarak yer alýyoruz)
    Pisyedili abi bu iþin ucundan tutarsak herþey çorap söküðü gibi gelir ve ortada ne kazak kalýr nede çorap
    O yüzden fazla gurcalamaya gelmez.
    Devlet büyüklerimiz herþeyin en iyisini yapar deyip topu at gitsin
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by EMLAK Yazýyý Oku
    bu iddalar doðru ise.. osman gökçekten en az 4 eskortla mecliste baklava aksiyonlu eylem yapmasýný talep ediyorum .

Yurtdýþý daha felaket millet Hristiyan olduðu için umursamýyor burada göze batýyor Avrupa'da komünist ateist partiler olmasa müslüman barýnamaz orda adam 5 vakit namaz kýlýyor oyunu sol partiye veriyor bunlar müslüman sözde

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Pisyedili abi bu iþin ucundan tutarsak herþey çorap söküðü gibi gelir ve ortada be kazak kalýr bede çorap
    Cümlenin tam ortasýndan konuþuyon be reis aynen kur çalarsan ne kazak kalýr ne din fakat az inancý olan Allahü teâlânýn karþýsýna çýktýðýnda neden göz yumdun diye sormazmý

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Pisyedili abi bu iþin ucundan tutarsak herþey çorap söküðü gibi gelir ve ortada be kazak kalýr bede çorap
    Beni az çok tanýyorsun.Din,siyaset ve spor konularýna girmem.(yukarýda yazdýklarýndan ziyade mantýðýný merak ettiðim için yazdým)
    Açýkcasý normal hayatýmda da bu 3 konuya uzaðýmdýr.
    Benim bu aciz hayatým tamamen borsadan ibaretdir.
    Ama kimsenin vebalini almamak adýna o konuda da pek konuþtuðumda yok..
    Bunun haricindeki sohbetimde zaten sizlere hal hatýr sormakdan ibaretdir.
    Son düzenleme : pisyedili01; 01-08-2025 saat: 14:30.
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

hazýr yataya baðlamýþken þöyle bi soru sorayým.

dýþarý çýktýðýnýzda size otomobil veya kamyon vb. çarpma ihtimali % de kaçtýr ?

---

yapay zekaya veya gugula sorman. anýnda anlarýn. herkes aklýna gelen cevabý yazsýn.

8.  Alýntý Originally Posted by bb79 Yazýyý Oku
    Cümlenin tam ortasýndan konuþuyon be reis aynen kur çalarsan ne kazak kalýr ne din fakat az inancý olan Allahü teâlânýn karþýsýna çýktýðýnda neden göz yumdun diye sormazmý
    Bilakis,
    Yanlýþ yapana babamýn oðlu olsa bile acýmam

Çünkü doðru tektir.
    Deðil mi tek abi

Konunun burda tartýþýlmasýna lüzum görmüyorum.
    Sen ataist ben inançlý
    Nasýl anlaþýcaz ki
    Ortak noktamýz yok, düþünceler farklý
    Geçen gün ezan sesinden rahatsýz olduðunu yazýnca dedim ki tamam din elden gidiyeahhh
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 313/1001 ÝlkÝlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •