Sayfa 1070/1070 İlkİlk ... 7057097010201060106810691070
Arama sonucu : 8560 madde; 8,553 - 8,560 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Bize olumlu yansıyabilecek herhangi bir girişim yok. Böyle giderse mahkeme ertelenecek gibi.
    kapandığı günden bu yöne olumlu ne varki hep at Üsküdar kazanıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    kapandığı günden bu yöne olumlu ne varki hep at Üsküdar kazanıyor.
    Haklısın. Hem de sonuna kadar.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Neymiş o şartlar pekte borsaya dönmeye niyetide yok gibi duruyor dönmezse ne olacak spk küsermi. Bizim haklarımızı kim düşünecek kim koruyacak bizi kurdun eline düşmüş kuzu gibi kıvranıyoruz bu Adalet dediğimiz bir kelime var kanun denilen bir kitap var şirketin sitesi varmı spknın sitesinde yayınlanan bir şey varmı %70 pay halkın elindeymiş nerde bu paylar devletin elindemi yoksa mkk kuruluşu bir açıklama yaptımı gördünüzmü. Spk kanunlarına göre hazır değilsen boşuna gelme ne demek ben vergi vermiyorum beyanname vermiyorum yükümlülüklerimi yerine getirmiyorum niyetimde yok spk ya sananemi diyecek.
    yıllar birbirini kovalıyor .kazanda öldü
    göle mayada tutmadı.
    at yok Üsküdar yerinde
    pimpon nirede 2512 kişi den kaç kişi kaldı acaba .......

4. yanlız asırlık tabela yerinde

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yıllar birbirini kovalıyor .kazanda öldü
    göle mayada tutmadı.
    at yok Üsküdar yerinde
    pimpon nirede 2512 kişi den kaç kişi kaldı acaba .......
    Nüfus müdürlüğü ne sorsak sağmı diye söylerde merkezi kayıt kuruluşu bilgi verirmi ser verir de sır vermez sanmam

Kim söylediyse biz inanmak istemedik ama giden gelmiyormuş kazan öldü tenceresini bile göremeden kazanın yanına yolcu olacağız bu gidişle şimdilik bi kârımız var Üsküdar yerinde geçen gün gördüm patron üsküdarı götürememiş.

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yanlız asırlık tabela yerinde
    Tabelada boyasızlıktan çürümüştür gitti gidiyordur kazala belediye tehlike arz ediyor diye ceza kesse alana kadar üç katı avukat parası verir.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Tabelada boyasızlıktan çürümüştür gitti gidiyordur kazala belediye tehlike arz ediyor diye ceza kesse alana kadar üç katı avukat parası verir.
    eski ler yapınca sağlam oluyor. yıllar meydan okuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    eski ler yapınca sağlam oluyor. yıllar meydan okuyor.
    Galata kulesinin karşısındayım vallahi doğru sözün üstüne laf söylenmez eskilere bakıyorsun adamlar neler yapmış ne depremler ne fırtınalar görmüş ayakta duruyor şimdiki nesil kullan at mantığıyla hareket ediyor ilk önce can diyor canının canını düşünmüyor ne varsa eskilerde var dağıtılanları derleyip toplayan onlar.

Sayfa 1070/1070 İlkİlk ... 7057097010201060106810691070

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •