Sayfa 404/963 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 7704 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop LXVI

https://www.sozcu.com.tr/turkiye-ile...adilar-p203193

Adamlarda ne cesaret var resmen aşşak geçiyorlar sistemleri çöp diyor ne isterseniz yaparız pehhh kaan yapmışız Altay yapmışız pehh
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Doğayı mahv edecekler
    Koç Holding ve AKP’li vekilin şirketi Kırşehir’de, siyanürle altın madeni aramak için başvurdu Onay çıkarsa 8 bin futbol sahası alana zehir akacak. Seyfe Gölü kuruyacak, yaşam bitecek.

Diyanet'in hutbesi kadınları kızdırdı: Ünlü yazar başörtüsünü çıkaracağını ilan etti
    Diyanet İşleri Başkanlığı, cuma günü 90 bin camide okunan 'haya ve edep' başlıklı hutbede kadınların giyim tarzını hedef alırken, okutulan hutbeye tepki başörtülü feminist yazar Berrin Sönmez'den geldi. Sönmez, söz konusu hutbeye tepki olarak başörtüsünü çıkaracağını açıkladı.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    edecekler
    Koç Holding ve AKP’li vekilin şirketi Kırşehir’de, siyanürle altın madeni aramak için başvurdu Onay çıkarsa 8 bin futbol sahası alana zehir akacak. Seyfe Gölü kuruyacak, yaşam bitecek.
    koç en az 4-5 yerde maden işine giriyor hepside yabancı görünümlü akp li yada direk akp li şirketlerle
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Sabah vakti bir ters indikatör girse de foruma işlem açsak. Bu ne ya forumda ses yok.
    Mertabime aselsi geri verdim AmigoOrhan abi onun yerine thy aldım
    Hamdım Piştim Yandım

Süper İngilizceli Joker Yakup
    Sahte diploma ve sahte ehliyet skandallarında yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada 'Joker Yakup' lakaplı bir kişinin başkalarının yerine sınava girdiği ve onlarca kişinin akademisyen unvanı aldığı ortaya çıktı.

TSK'nın zirvesinde nöbet değişimi: Yeni Genelkurmay Başkanı Atatürkçü teğmenlerin ihraç kararına onay veren isimlerdendi
    Gürak’ın yerine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu atandı. Bayraktaroğlu, Atatürkçü teğmenlerin ihraç kararına onay veren isimlerdendi.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mertabime aselsi geri verdim AmigoOrhan abi onun yerine thy aldım
    yine zamanlama hatalı bir geçiş maliyetlenme anlamında thy için söylüyorum aselsn kanal tepesi diyeli 1.5 hafta oldu 187 üzeri zaten çoklu kapanış yapamadı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 404/963 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •