Sayfa 877/900 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Umarım o "teferruatı" siz yaşamazsınız.
     Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Genç olmayan bir yakınıma ne önerirsiniz dizinin iyileşmesi için? Ne iğneler yapıldı - işe yaramadı.
    Enjeksiyonlar işe yarasa ben bu fotoğrafı koymazdım, burada plajda güneşlenmiyoruz herhalde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Eee... Kardeşim kıyafet yatak odası, ben bile tasvip etmem.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Genç olmayan bir yakınıma ne önerirsiniz dizinin iyileşmesi için? Ne iğneler yapıldı - işe yaramadı.
    Abicim o aşama artık çok zor. Ama kuyruk yağı sürmek besler sınır otunu ezip koymak tıkalı damar vb yerleri açar oda yardımcı olur birde salihin dediği gibi kelle paça işkembe vb kolajen içeren gıdalar tüķetmek. Kusburnu bamya onlarda faydalı.

4. Artık direk hastaneye uzman hekime muayene yolu kapalı biliyorum. Bence bu mantıklısı. Gelişmiş ülkelerde de böyle bu. Bizde cahil ve ihtiyar kesim günlük haftalık hastane hastane dolaşıyor. Yazılan İlacı bir iki tane atıp iyileşmedim diye başka hastaneye gidenler vardı. Ben üç gün üst üste değişik değişik hastaneye giden birine şahit oldum. Eskiden reçete defteri gibi bir şey vardı oraya yazılırdı ilaçlar. Dr baktı dün numune acil de kendi yazmış ilacı. Niye kullanmadın diye sordu. Hasta geçmedi ki diyor. Cehalet kötüdür.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abicim o aşama artık çok zor. Ama kuyruk yağı sürmek besler sınır otunu ezip koymak tıkalı damar vb yerleri açar oda yardımcı olur birde salihin dediği gibi kelle paça işkembe vb kolajen içeren gıdalar tüÄ·etmek. Kusburnu bamya onlarda faydalı.
    Teşekkürler.

7. Pazarda sokak röportajı.

65 yaşındayım, bu yıl, yaşadığım en kötü yıl.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Pazarda sokak röportajı.

65 yaşındayım, bu yıl, yaşadığım en kötü yıl.

https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 877/900 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •