Sayfa 408/418 İlkİlk ... 308358398406407408409410 ... SonSon
Arama sonucu : 3343 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Zorlunun herhangi bir hisesini bedava verseler almam.Geçmişden gelen bazı acı tecrübelere istinaden yazdım.Elinde olan varsa kusura bakmasın.Ona bol şans dilerim
    Teşekkürler, sonuçta hepimizin farklı beklentileri ve yatırım anlayışı var, bende benzer şeyleri farklı hisseler için söylediğim için kusura falan bakmak haddime değil, daha önce dediğim gibi günü birlik alıp satmak için girdim elimde kaldı, ama bu acıyı bir şekilde çıkarmak istiyorum
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Değerli başlık sakinleri
    Hayırlı cumalar, huzurlu ve mutlu bir haftasonu dilerim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

XU100 görüntü bu şekil biraz daha yukarı giderim derse kanal kesikli çizgi 10.950 - 11.000

XU100 kesikli çizgiye geldi, üzerine atabilirse önümüzde ki hafta 11.250 önceki zirve üst bant 11.450 civarı.
    İyi hafta sonları her şey gönlünüzce olsun.

XAUUSD...

Altın benim için bitti...!!!

Dar bir alana sıkışıp kaldı. Nihâyetinde aşağı kırmasını beklerim...

Olur da yanılırsam, bunun için zirve tazelemesini görmem gerekir. Acele etmem. Zirve olur ve üzerinde tutunursa ancak o zaman diğer şartları da gözden geçirip ona göre altını tekrar gündemime alırım..

XU100...

En son endeks için 5-6 haftalık bir süre sonunda hızlı bir ralliye gireceğimizi, bu süreçte ise bir düzeltme yaşamaımz gerektiğini yazmıştım...

Geçen haftayı güçlü olmasa da hafif bir yükselişle kapadık...

Bu hafta ne olacaksa olacaktır...

Benim beklentim düz çizgiler modelinde ilerlemesi yönünde ama kesikli çizgi de her an gündemde olabilir...

Her ne olursa olsun ralli en erken Eylül başı gibi başlayacaktır...

Şimdi 2 şıktan birisi geçerli olacak ama zamansal olarak Eylül 'den önce ralli olması biraz zor ama kesin olmaz da diyemem. Her an her şey olabilir...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

8. Cümleten ellerinize sağlık

Hayırlı haftalar, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 408/418 İlkİlk ... 308358398406407408409410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •