Originally Posted by
paulauster34
Biraz daha detaylandıralım. Şimdi biz kartlı alışverişi 2 şekilde yapıyoruz, değil mi? banka kartı ve kredi kartı. Banka kartı nakit, kredi kartı visa, master ya da troy üzerinden, aracı bankalarla...
Olay burada da aynı. binancecard, coinbase card, crypto.com card ve bitpay card gibi örnekler tam da bunu yapıyor. pos cihazında ya da online alışverişte kullanılabiliyor. Kripto nun size sağladığı ekstra ayrıcalıkları da burada kullanabiliyorsunuz. Peki buradaki aracı kim bu durumda, tahminler doğru ROOTECH olacak mesela. Bankalar ya da katılım bankaları vs yerine...
Ön ödemeli kripto cardlar kullanılacak. Telefondaki kontörlü misali.
Muhtemel platformlar arası rekabette taksit ve borçlanma seçenekleri, bonus kripto paralar falan gelecek.
Bizde hala yasal bu konuda eksiklikler var. Kripto ile doğrudan ödeme hala yasak fakat card size herhangi bir işlem sunmadan kriptoyu anında bozdurup tl/euro/dolar olarak ödemeyi yapıyor. Bankalar biraz panikte, değişimin farkındalar. belki de bir çok banka süreçte silinip gidecek.
Türkiye den başvurulabilen kripto kart var mı?
Var. KAST - stablecoin bankacılığı. Visa tabanlı harcama şansı sunuyor.
Thorwallet, spectrocoin, cryptopay/wirex ve cyrpto.com da sıradalar, elleri kulağında.
Yani dünya hızla kripto piyasasına yönleniyor. Matriks e bakarken artık biraz bu yönden bakmak lazım. Yaklaşık 3.5 milyon kullanıcı altyapısıyla rootech in nerelere gidebileceğini hayal edin. Kendi adıma smartg, gesan, atatp den sonra yakaladığım büyük balık (balina) olarak görüyorum matriksi. Yaşayıp göreceğiz.
her şeyi çok güzel ve ky nın anlayacağı şekilde özetlemişsin dostum...çok teşekürler...borsada hikayenin olması önemlidir....doğru temel analiz ile geleceği önceden görüp doğru yerden maliyet yaptıktan sonra sabır ile beklemek gerekiyor....gelecek de elbet gelecek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri