Sayfa 553/555 İlkİlk ... 53453503543551552553554555 SonSon
Arama sonucu : 4437 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Zaten yazdıklarınızdan ne kadar bilgili olduğunuz belli oluyor, belki kızacaksınız ama bilançonun tek satırını okumadım, okumayı da düşünmüyorum, borsa tam bir illüzyon, vakti gelince şapkaya ne koydularsa o çıkar bazen tavşan bazen çiçek bazende içecek,

50 kuruşa kimsenin almadığı hisse 50-55 TL bandına vakti gelince gidiyor gitti, bir sürü dandik hisse BIST 30 a girdi, yada MsCI endeksine dahil oldu, Hektş gibi sümüklü hissenin piyasa değeri Vakıfbanktan bile pahalıydı, daha bunun gibi bir sürü sümüklü hisse hala çok pahalı,

Neyse son olarak taşımaktan zul duyacağım hissede trade yapmayı denemiyorum, o yüzden zoren taşımak bana ağır gelmiyor, belki bu vesileyle uzun vade yatırımcısı bile olurum belki belli mi olur...

Milletin şuan 100 TL civarına övdüğü hisseye 2 TL de nasıl sövdüklerinide gördüm fiyat fikirleri de değiştiriyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamada yaş heralde 50 üzeri. Beklemek marifrt değil ki . Biz zamanı satın almak için para kazanırız.

Sız zamanınızı satıp para bekliyorsunuz.
    Şakir Hocam ironi yapıyorsunuz herhalde😊

3. Daha dün yazdım valla bunlardan bir halt olmaz . 520 milyom tahvil borclanmıs bir kupon 6 aylık tek ödeme %25 fazilerden diğeri 1 yıllık %52 faizden.

Doradı niye sattın ozaman. Parada yok borçlanma devam . Soran olursa acayip yatırım yapıyordur.

Şimdide 400 milyon usd ye res yapıp bu millete kitleyecek paramız yok borcumuz çok ödeyin diye.

Kelimeler anlamsız . Alışmış kudurmuştan beterdir. Ses çıkaran yok nasıl olsa. Bu düzen böyle gider.

Derdim kar etmek para kazanmann ötesinde zaten maliyetim düşük ama art niyetli .

5 milyar yatırım yap getirisi ne ?? Faizde kalsa gelen parayla yatırıma dön elinden kaçıranmı var. Üstünede bu paraya 2.5 milyar faiz öde.

Sen faaliyet karın 2.5 milyar olmadı ki.

Gerizekalı olmadıklarına göre siz anlayın artık. Res ide ödetirler . Anz de ulan ne zekiyim 44 kat bedelli yaptım bütün santralleri bunlara ödettim der. Bereketi bile yok bu adamın ,

Sonuc ortada zaten

4. %11 faizle kupon ödemeli 1.1 milyar usd kredi ödüyor. 6 ayda bir 60 milyon usd faiz ödüyor.

%50 60 faizle tahvil borçlanıyor. Zaten kar ettiği yok. Satıştan gelen parayıda yok ediyor .

Soran olursa acaip işler yapıyoruz yatırım yapıyoruz 🤣🤣🤣 çok komik gerçekten

Keşke dorad dn gelen parayı holdınge %10 faizle borç verseydi. Bunu söyletecek hale getiriyor . Hem para kalırdı 20 milyon usd 1 milyar yapar sene sonu. Bir işe yarardı .

Parada gitti üstüne faizde biniyor yetmiyor tekrar borçlanıypr ek faiz bindiriyor

5. Bir spekulasyon olsa ilk atakda gideceğim. Belki kağıt şans ve merhametle 30 olur inş olur. Piyasa değeri 170 milyar olur. Bunun içinde 30 milyar kar lazım .

Bunlar zaten %10 marjla calısıyor . 30 milyar ciro 300 milyar olsa yine 30 milyar kar edemez. Yönetim gideri 20 milyar olur bu kez.

Çıkmazda hele üzerine bir iki bedelli daha sokarsa iyice piyasa değeri durduğu yerde 30 milyarı bulur zaten.

Rahat can vermez bu. Bunun işi zor . Hayatı burdan ibaret sanıyor.

*ZOREN-Zorlu Enerji 2025 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -8.354.703.000 TL (Önceki 3.375.159.000 TL)

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    *ZOREN-Zorlu Enerji 2025 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -8.354.703.000 TL (Önceki 3.375.159.000 TL)
    Yılın yarısında, ederinin yarısı kadar ZARAR!.
    Umalım en kötü geride kalmış olsun🤔

Al-sat-tut değildir

Breh. breh breh Bir hışımla geldi geçirdi Kiziroğlu peruklu bey bir beyin oğlu breh breh breh

Sayfa 553/555 İlkİlk ... 53453503543551552553554555 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •