Sayfa 239/282 İlkİlk ... 139189229237238239240241249 ... SonSon
Arama sonucu : 2256 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Hani böyle denizde çapariyi atarsın ya! Geri gelirken ne denk gelirse diyor tahtacı. Aşağıdan topluyor güniçi bahsedilen dirence kadar bir anda sürüyor, sonrada makarayı geri sararken kim atlıyorsa takılıyor çapariye..
    Bunlar ezberlediğim şeyler! Bana bilmediklerimle gel diyecem, her bir moku seninle öğrendim.. kralsın. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Lingonunkide aynı mok. Günde bazen 30 bazen 50 kademe yapıyor. Uzunları tuttuğun haricinde ekstra kenardaki yedek akçe ile 10 kere 50 kademe denk getirsen 5 lira yapar. 20 kere denk getirsen 10 lira yapar, 30 kere denk getirsen 15 lira yapar. Yahu hisse fiyatına sıfırlar bu tahtacı. Sağolsun ezberletti. Adamın dibi. O nereye ben oraya.. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Konu komşu tüm mahalleli olarak herifin taktiğini çözdük.
    17 den alıyor 18 üstü satıyor
    Hamdım Piştim Yandım

4. Aceleye gerek yok, herif nasılsa tekrar 17 tale kürkcü dükanına gelir
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hani böyle denizde çapariyi atarsın ya!
    çapariyi şimdi denize attılar...

kırmızı ve pembe 10.938 e mini bir destek hazırladı.. turkuaz bunu yeterli görmedi o da geldi 10.035 yerleşti... burası oldu, üzeri güzel altı üzer seviyesi... aynı seti yuvarlak içine aldığım seviyede de yaptılar.. ama orada çapari yoktu, barlar transit geçti... şimdi çapari var..
    çaparinin bedenini lacivert tutuyor... ellerini yukarı yöneltmiş... ne çıkarsa bahtıma diye aşağıda bekliyor.. kürekler palanın elinde..
    kazancınız bol ve daim olsun....

PETKM

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Esozcan abi sen büyük ağ kısmına bakmışsın! Orası biraz karışık büyükbaşların bilançoların açıklanması bitiyor, lingonun ayın 15 nde o da muhtemelen cacık gelecek.
    Sonrasında herkesin elinde kendi tuttuğu hissenin kamışı çapari vaziyetleri değişimlere uğrayabilir. Büyük ağ ile gitmeyenler ve gidenler arası değişimler. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan abi sen büyük ağ kısmına bakmışsın!
    ben de bir beden, bir olta, bir solucan var... atıyorum çekiyorum...alamatra ile ağ ile işim olmaz...

o da kahve, turkuaz ve roza altına girerse oltayı atıyorum... (bu grafiği ve yorumunu daha önce göndermiştim..)

alttaki mürdüm İstanbul boğazı.. üsteki mürdüm Çanakkale boğazı.. kahve-roza-turkuaz, Çanakkale boğazını geçerse Ege de küçük gözlü kalın ağları ve balık sandıklarını hazırla.. Alamatran balıkla dolar...tam tersi olur ve İstanbul boğazına giderse kaç.. Karadeniz de savaş var.. şimdilik Marmaranın sularında gezmeye devam..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

bu arada temel aradı... Ege de, bu mevsimde palamut varmış... hepsini tutmuş...

inşallah bizde Egeye çıkarız......

Sayfa 239/282 İlkİlk ... 139189229237238239240241249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •