Sayfa 2337/2347 İlkİlk ... 1337183722372287232723352336233723382339 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 18,689 - 18,696 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/zubeydesariii/status/1955695671337435183

Zübeyde Sarı
    @zubeydesariii
    CHP’nin 2020 kurultayı;

Özlem Çerçioğlu: “Gücünü Deniz Gezmişlerden, iradesini Atatürk’ten almış bir neslin evlatlarıyız”

İlhan Cihaner: “En büyük sorunumuz sahte sol..Bir arkadaşımız Afrin’e atılan bombaların üstüne imzasını attı. Şimdi çıkıp Deniz Gezmişi burda telaffuz etti”

@erefefik

2. @erefefik

3. Nedim Şener 🇹🇷
    @nedimsener2010
    ·
    3s
    Lan
    @eczozgurozel
    , ahtapot Ekrem ile İstanbul’u soyan naylon faturacı Murat Kapki gibi naylon faturacı hırsızlarla bir olup, kirli pazarlıkta benim adımı anan avukat Mücahit Birinci’nin de Kapki’nin de g..üne o mektubu sokarım. Bunu hiçbirinizin yanına bırakmam. Bakarsın yine bir asansörde karşılaşırız
    @eczozgurozel

Nasıl rüşvet çarkınız battıysa, oyununuz da açığa çıkıyor. Sen de bana attığın ve mahkemede mahkum olduğun iftiralarla kirlettiğin ağzınla adımı anma

(Twitim silindiği için tekrardır)
    Mücahit Birinci
    @birincimucahit
    Ulan g..!

Sen beni korkuttuğun badem bıyıklı fetöcümü sandın?

Sen kimsin ki ben senin ismini kullanacağım. Kendini nereye koyuyorsun?

Seni geçenlerde aramıştım, paçadan akıtıp keke küke konuşuyordun. Sana ne dedim?

Ben avukatım istediğime giderim istediğimle görüşürüm mesleğimi yaparken senden mi izin alacağım? Şimdi gidip ifademi vereceğim. İstediğin zaman istediğin yerdede senin ifadeni alırım sıkıntı yok. https://x.com/nedimsener2010/nedimse...33008466149488
    ..................................................
    @erefefik

4. Son Mühür
    @sonmuhurhaber
    Tanju Özcan’dan ilginç çıkış: “Bana da AK Parti’ye katıl dediler, işim olmaz dedim”.
    @erefefik

5. Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    Şöyle açıp, dikkatli bir şekilde, Hucurat okuyalım mı?
    @erefefik

6. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    23s
    Yakın gözlüğüne son..

Yakın görüşünüzü gözlük kullanmadan anında düzeltecek çığır açan göz damlası FDA tarafından onaylandı.

Bu damla 30 dakika içinde etki gösteriyor ve tek damlada bu etki 10 saate kadar sürebiliyor.
    @erefefik

7. Güzin Göksu
    @guzun4rgoksu
    ·
    13 Ağu
    Muaviye'nin 'güvenilir ve müjdelenmiş kişi' olduğuna dair uydurulan hadisler:

- Cebrail Peygambere gelmiş ve şöyle demiştir: “Ey Muhammed! Muaviye’ye selam söyle ve ona iyi davran, çünkü o, Allah’ın kitabına karşı emindir ve vasidir. Ne güzel emindir!

- Güvenilir kimseler üçtür: Cebrail, ben ve Muaviye.

- Allah katında eminler yedidir. Bunlar Kalem, Cebrail, Ben, Muaviye, Lehv, İsrafil ve Mikail’dir.

- Muaviye, ibriği aldı. Rasulullah'ın arkasından yürüdü. Rasulullah, ona bakıp şöyle dedi: Ey Muaviye, eğer yönetimin başına geçersen Allah'a karşı takvalı ol ve adil davran.

- Muaviye: Beni hilafete yönlendiren yegane şey, Rasulullah'ın şu sözüdür: İktidara gelirsen, iyilik yap.

- Aliyyül Ala şöyle buyuruyor: ‘Ben kendi katımdan Muaviye’ye bir kalem hediye ettim. Ona bu kalemle ‘Ayetel Kürsi’yi yazmasını, harekelemesini ve noktalamasını emret.

- Muaviye, hilminden ve Rabbimin kelamı üzerine güvenilirliğinden dolayı nerede ise ‘Nebi’ olarak gönderilecekti.

- Cafer b. Ebi Talib, Rasulullah’a dört adet ayva getirir. Rasulullah da onlardan üç tanesini Muaviye’ye vererek ‘Cennette beni bunlarla karşıla’ der.

bu son derece gülünç uydurma rivayetlere biz yine de gülüp geçmeyelim, çünkü hepsi Emevi iktidarı ve dininin zeminini oluşturmak için kullanıldı.
    @erefefik

8. Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    5s
    Antakya'da depremde ailesi ile rahmetli olan sınıf arkadaşım "mor beyin" davasında yargılanırken beni aramış "abi ne biçim duzen bu ya ,adliye bahçesinde 3 kişiyiz yanımıza biri yaklaştı adımızı dosya numaramızı söyleyip 250 bin tl istedi" demişti. Vermedi tabi ki.
    Sonra aklandı. Üniversitesi yine de almadı. O da Antakya da bir özel hastanede çalışırken başka bir zulme uğradı.
    E siz bir de iş adamlarını düşünün işte.

Hafız idi. Dünya iyisi adamdı.
    Çok kötü bir zamanda çok kötü insanlar ile yaşıyoruz.
    @erefefik

Sayfa 2337/2347 İlkİlk ... 1337183722372287232723352336233723382339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •