Sayfa 689/690 İlkİlk ... 189589639679687688689690 SonSon
Arama sonucu : 5520 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

2. Böyle sıkıntılı dönemlerde EMİRHAN06 Bey yazılarıyla bizleri ferahlatırdı. En son 16 MAYIS 2025 de yazmış, bir daha da bu platforma uğramamış. Biz onun iyi niyetinden hiç şüphe etmedik. Kendisinin değerli görüşlerini özlüyoruz, ha hisse ile vedalaştı ise diyecek birşey yok.

3.  Alıntı Originally Posted by UYSAL61 Yazıyı Oku
    Böyle sıkıntılı dönemlerde EMİRHAN06 Bey yazılarıyla bizleri ferahlatırdı. En son 16 MAYIS 2025 de yazmış, bir daha da bu platforma uğramamış. Biz onun iyi niyetinden hiç şüphe etmedik. Kendisinin değerli görüşlerini özlüyoruz, ha hisse ile vedalaştı ise diyecek birşey yok.

Hocam hisse ile vedalaşmadım ancak artık yazmama kararı aldım. Çünkü şirketin sahiplerinin ve yöneticilerinin kötü niyeti yüzünden , buraya ne yazarsanız yazın onların istediği oluyor tahtada.

İlk çeyrek net karı 500 milyon lira törpülediler çeşitli , komisyon , prim ve şerefiye gideri ile. Tüm tek defalık giderler ilk çeyrek yapıldıo 2. çeyrek iyi gelir dedik bilanço , bu sefer de 300 milyon lira şüpheli alacak karşılığı ayırıp bunu da pazarlama giderinin içine atmaları sonucu 350 milyon zarar geldi.

Bu da tek defalık gider ama 3. çeyrekte de benzer bir bizans oyunu yapmayacaklarının garantisi yok. Açıkcası yönetime ve patronlara olan güvenim hiç kalmadı atık. Finansal tablolarla istedikleri gibi oynuyorlar. O yüzden burada bir şey yazmanın da mantığı yok. Herkes kendi kararını verse daha iyi olur.

selamlar , saygılar .

4.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Hocam hisse ile vedalaşmadım ancak artık yazmama kararı aldım. Çünkü şirketin sahiplerinin ve yöneticilerinin kötü niyeti yüzünden , buraya ne yazarsanız yazın onların istediği oluyor tahtada.

İlk çeyrek net karı 500 milyon lira törpülediler çeşitli , komisyon , prim ve şerefiye gideri ile. Tüm tek defalık giderler ilk çeyrek yapıldıo 2. çeyrek iyi gelir dedik bilanço , bu sefer de 300 milyon lira şüpheli alacak karşılığı ayırıp bunu da pazarlama giderinin içine atmaları sonucu 350 milyon zarar geldi.

Bu da tek defalık gider ama 3. çeyrekte de benzer bir bizans oyunu yapmayacaklarının garantisi yok. Açıkcası yönetime ve patronlara olan güvenim hiç kalmadı atık. Finansal tablolarla istedikleri gibi oynuyorlar. O yüzden burada bir şey yazmanın da mantığı yok. Herkes kendi kararını verse daha iyi olur.

selamlar , saygılar .
    Emirhan kardeşim inan merak etmiştim.Bir şey mi oldu acaba diye.Sağlığımız yerinde olduktan sonra gerisi önemli değil.Ara sırada olsa burada olduğunu bilmemiz için bir şeyler yaz.Bizi meraklandırma.Selametle

8-9 aydır hissedeyim. Kaç hikayeyi çöp ettiler. Paynet satışı hikayesi 2 kez çöp oldu. Birincisinde İmamoğlu tutuklandı 2 3 taban yedik ikincisinde bilanço açıklanınca paynet in çöpe gittiği anlaşıldı 1 taban yedik. Şimdi önümüzde 3 hikaye daha var. 1-) Sağlık-GPT 2-) Vodafone sözleşme devri 3-) Hintli hakim ortağın TR operasyonunu sona erdirmesi... En önemlisi bence 3. Hikaye... Bu yönetim zihniyetinden kurtulmak lazım. O zaman her şey güzel olabilir.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Bunların sicillerinin bozuk olduğunu çok sonraları öğrendim...Burdan da kimse uyarmadı. Bilseydim ki bunlar sahtekâr asla yatırım yapmazdım. Ben yeni gelecek olanları uyarmak istiyorum. Gidin başka şirketlere yatırım yapın...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku

selamlar , saygılar .
    Emirhan hocam, süpheli alacaklardan kaynaklandigini nerden ögrendiniz? Bu tarz bir giderin pazarlama gideri olarak yansitilmasi pek mümkün degil, enteresan geldi.

8.  Alıntı Originally Posted by yoldas Yazıyı Oku
    Emirhan hocam, süpheli alacaklardan kaynaklandigini nerden ögrendiniz? Bu tarz bir giderin pazarlama gideri olarak yansitilmasi pek mümkün degil, enteresan geldi.

Hocam finansal raporlar KAP'ının içinde SPK denetçi raporu var. Onun 25. sayfasına bakarsan orada belirtiliyor aşağıdaki gibi. Zaten yönetim gideri geçen seneki ile hemen hemen aynı iken , pazarlama gideri geçen sene 115 milyon iken bu sene 465 milyon olmuş. Enflasyon ile açıklanacak bir fark değil bu. Detayına baktığınızda , geçen sene şüpheli alacak karşılığı sıfır iken bu sene 300 milyon.

1 Nisan -
    30 Haziran
    2025

Şüpheli alacak giderleri (300.281.269) -

Sayfa 689/690 İlkİlk ... 189589639679687688689690 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz