Sayfa 729/730 İlkİlk ... 229629679719727728729730 SonSon
Arama sonucu : 5834 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. düşüşlerde de burda bulun o zaman seni tebrik edeceğim. ama şunu dürüstçe söyleyeceksin. diyeceksin ki 1,64 liradan gs aldım 1,30 düştü ve şu kadar zarardayım diyeceksin. anlaştık mı ? yoksa 1,30 dan gs aldım % 20 çıktı ve sattım fon aldım vadeli mevduata girdim falan bunların hepsinin hikaye olduğunu sende çok iyi biliyorsun bende. çünkü senin gibi böyle konuşanlar borsada üç kuruş kazanır mülyon kazandım diye mangalda kül bırakmazlar. alır hisseyi senelerce beklerler iki tavan görür kendini vehbi koç sanır ortalarda salınırlar. bilmezlerki paranın zaman maliyetinin ne olduğunu. % 20 prim yapmışmış.. gs hissesi yılbaşından bu yana % kaç prim yapmış bir bak bakalım. para enflasyona uğramış ne o iki haftada % 20 para kazanmış. bırak bu boş lafları bunlara ancak çoluk çocuk inanır. hadi hayırlı traşlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    düşüşlerde de burda bulun o zaman seni tebrik edeceğim. ama şunu dürüstçe söyleyeceksin. diyeceksin ki 1,64 liradan gs aldım 1,30 düştü ve şu kadar zarardayım diyeceksin. anlaştık mı ? yoksa 1,30 dan gs aldım % 20 çıktı ve sattım fon aldım vadeli mevduata girdim falan bunların hepsinin hikaye olduğunu sende çok iyi biliyorsun bende. çünkü senin gibi böyle konuşanlar borsada üç kuruş kazanır mülyon kazandım diye mangalda kül bırakmazlar. alır hisseyi senelerce beklerler iki tavan görür kendini vehbi koç sanır ortalarda salınırlar. bilmezlerki paranın zaman maliyetinin ne olduğunu. % 20 prim yapmışmış.. gs hissesi yılbaşından bu yana % kaç prim yapmış bir bak bakalım. para enflasyona uğramış ne o iki haftada % 20 para kazanmış. bırak bu boş lafları bunlara ancak çoluk çocuk inanır. hadi hayırlı traşlar.
    Sen benim akranım bile değilsin,neyim onuda bilmiyorsun,sana cevap yazmaya değmez,borsada zarar kes yani stoploss vardır,sana yazdığın mesaja birşey ekledim onun ne olduğunu biliyormusun ?evinde elektronik ürün varmı ?bizler her yönde herkese ulaşırız,önce kiminlen dans ettiğini öğren,herşeyin özünde enerji vardır,her canlı biribiriylen bağlantılıdır,hiç bu bağlantılarlan uğraştınmı ?zaten ne anlarsınki,holografik evren topiğinde bunları belirtirim genelliklen,sen önce başına geleceklere bir çare bul...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Takım vasattı ama alacağını aldı,bayağı skoru önde götürdü,öyle maçı bitirseydi çok iyi olurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sen benim akranım bile değilsin,neyim onuda bilmiyorsun,sana cevap yazmaya değmez,borsada zarar kes yani stoploss vardır,sana yazdığın mesaja birşey ekledim onun ne olduğunu biliyormusun ?evinde elektronik ürün varmı ?bizler her yönde herkese ulaşırız,önce kiminlen dans ettiğini öğren,herşeyin özünde enerji vardır,her canlı biribiriylen bağlantılıdır,hiç bu bağlantılarlan uğraştınmı ?zaten ne anlarsınki,holografik evren topiğinde bunları belirtirim genelliklen,sen önce başına geleceklere bir çare bul...
    sen kaşındın dostum yatırım uzmanı bozuntusu derken düşünecektin bunu bre cahil. sert kayaya tosladın bre kifayetsiz muhteris. stoplosstan sen ne anlarsın ancak şurdan aldım burdan sattım yok şu kadar gömdüm hikaye anlatıp durma burada üç kağıtçı seni. hografik evren topiği hahahahahahha. sen önce dötündeki donu yıka ondan sonra gel bana böyle hokkabazlıklar yap. eski bir devlet büyüğümüz vardı. onun güzel bir sözünü sana hatırlatayım ve bir daha bu bahsi açma yoksa çok madara ederim seni.. hadi oradan hadi oradan hadi oradannnnnnn... maşrapa seni......

5. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 15/08/2025 tarihli toplantısında;

1) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)' nun II-18.1 No'lu Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği hükümleri uyarınca; Şirketimizin son sermaye artırımı neticesinde çıkarılmış sermayemizin, kayıtlı sermaye tavanına eşitlenmiş olması nedeniyle mevcut 6.000.000.000.-TL tutarındaki Kayıtlı Sermaye Tavanının 21.800.000.000.-TL'ye çıkarılması ve kayıtlı sermaye tavanı kullanım süresinin 2025-2029 yılları olarak belirlenmesine,

2) Yapılması planlanan Esas Sözleşme tadiline izin verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'na müracaat edilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı'nın iznini müteakiben Ticaret Bakanlığı'na müracaat edilmesine, Bakanlık izninden sonra esas sözleşme tadilinin yapılacak ilk Genel Kurulda pay sahiplerinin onayına sunulmasına, karar verilmiştir.

Şirketimiz Yönetim Kurulu kararına istinaden bugün (21/08/2025) Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapılmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sunulur.

6. bjk'de güzel şeyler olabilir..

7.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    bjk'de güzel şeyler olabilir..
    bjk nın tahtacısı çok güzeldir bir başladımı durmak bilmez .......................
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    bjk nın tahtacısı çok güzeldir bir başladımı durmak bilmez .......................
    Durur,durur ani atak yapmayı sever.

Sayfa 729/730 İlkİlk ... 229629679719727728729730 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •