Sayfa 74/75 İlkİlk ... 246472737475 SonSon
Arama sonucu : 594 madde; 585 - 592 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

*AZTEK-Aztek Teknoloji 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 228.159.729 TL (Önceki 411.859.637 TL)

6. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1408954
    Nasıl oluyor patron kardeşlerin 2.900.000 nominal lot satış kararı vardı 1.450.000 er lot iki kardeşe ait hasan Hüseyin ütebay 573.000.000 lotu sattı geriye 2.327.000 lot kaldı satılmayı bekleyen şimdi şirket 250.000.000 TL lik alış kararı almış Bi taraftan satış Bi taraftan alış oluyor mu diyelim şirket 3 milyon lot topladı hisse 300 500 e gitti oradan patronlar şirket namına alış yazdırıp kendilerine ait lotlarıda satış emri verip şirketin içini boşaltmış olmayacaklar mı böyle bişey olamaz madem öyle yarın ilk kademeye yazın satışınız 2.327.000 lotu şirket alsın bu fiyattan veya satım kararından vazgeçtik deyin bu kadar açık açık oluyor mu yani yakıştırıyormusunuz kendinize on erler
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. 11 basamak gerileme var sanki Bi bok varmış gibi paylaşmışlar birde
    Bu şirket Türkiye pazarından aldığı pay da git gide düşüyor sanırım çinli anker cor la rekabet halinde bu kar marjlarını etkilemiş karda büyük düşüş var ayrıca verdiği temettü lerde başına bela oluyor işletme sermayesi ihtiyacı artıyor bunun içinde borçlanma ihracı yapıyor yüksek faizle buda şirketi baskılıyoren son hisse alacam dedi 250 milyon para ayırdım dedi hani nerede 1 lot aldı mı üstüne üstlük patronların aç gözlü davranıp borsada 1.450 milyon lotaar satma talepleri var zaten şirket temettü verdiğinde aslan payını bunlar alıyor ceplerini parayla dolduruyorlar birde hisse satmak istemeleri aç gözlülüktür başka bişey değil bu son gönderdiği kap şirketin fortuna 500 de 11 basamak gerilediğini göstermektedir yanlış alğılayıp yem olmayın

8. Mesela bu iki kap haberini dikkatlice okuyun birini 2024 de diğerini 2025 te göndermiş iki kap ta da türkiyede pazar büyümüş ama bu şirketin pazardan aldığı pay küçülse bile pazarın büyüme oranıyla kıyaslandığında adetsel olarak satış miktarı arttığı gözüküyor ama bilançoda kar küçülüyor niye niyesi şu finansal yükümlülükleri var borçlanmalardan dolayı ayrıyeten ürün fiyatlarına istediği zammı yapamıyor pazardaki yerini kaybetmemek için yani düşük karla çalışıyor şöyle ki dolar olarak aldıgı malı doların artışı kadar zam koyup yüksek fiyattan satamıyor öyle oluncada bizim karlar doların artışından dolayı eriyip duruyor bilançoda da tanıtım reklam yönetim finansal giderler diye ayrıyeten Bi tırpanlıyorlar sonuç ortada 6 aylık bilançoda gelen kar 31 milyon küsür komik

Sayfa 74/75 İlkİlk ... 246472737475 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •