Sayfa 295/296 İlkİlk ... 195245285293294295296 SonSon
Arama sonucu : 2368 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    Yarın spk bedelliyi yollar bir yüzde 10 daha düşer.
    bedelli ne alaka ?

2.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    bedelli ne alaka ?
    özür dilerim bedelsiz onayı var. düzelttim, arkadaşlardan özür diliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    bedelli onayı var..kapa bakabilirsin.
    bedelsiz değil miydi o ?

4.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    bedelli onayı var..kapa bakabilirsin.
    Biz niye göremedik, bedelsiz onayı bekliyor ,nasıl hisse takip ediyorsunuz anlamıyorum.

5. Haber akışı yoğun bir şekilde başladı ancak istenilen mal alınmadığı zaman en ala haber gelse bile her gün kırmızı mum görüyoruz. Özetle kısa vade olumsuz bir teknik oluştu. Geçen gün de yazdığım gibi 2-3 hafta sürer tekrar düzelmesi . Uzun vade için Şirket in atmış olduğu adımlar oldukça projeler geldikçe taşımaya devam etmek gerekiyor.
    Bir kısa yorum da fon için yapayım. Piramit te bu fonu kim yönetiyorsa bu kadar başarısız bir fon yönetimi olmaz derim. Burada mesele günlük kazançlar eksi veya artı her zaman olabilir ancak fonun esas yaratması gereken likitideydi .Hala 300-500 lotla kademe yapılıyorsa ve 12-13 milyon lotuna sahip olduğun kağıtta yeri geliyor 50 kuruş spread oluşuyorsa burada foncular çay kahve içiyor bütün gün derim.

6. inşaat anlaşması hayırlı olsun...........

parsel sorgudan komşu parsele baktım 3987/1 parsel tapu alanları aynı.......buraya 31 bağımsız bölüm koymuşlar............burayı emsal alırsak bizim payımıza aşağı yukarı 15 bağımsız bölüm düşer..

etraftaki daire fiyatlarına baktım sıfırlar 10 milyondan aşağı yok........

yaklaşık minimum 150000000 tl gibi gelirimiz olacak buradan.......

7.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Haber akışı yoğun bir şekilde başladı ancak istenilen mal alınmadığı zaman en ala haber gelse bile her gün kırmızı mum görüyoruz. Özetle kısa vade olumsuz bir teknik oluştu. Geçen gün de yazdığım gibi 2-3 hafta sürer tekrar düzelmesi . Uzun vade için Şirket in atmış olduğu adımlar oldukça projeler geldikçe taşımaya devam etmek gerekiyor.
    Bir kısa yorum da fon için yapayım. Piramit te bu fonu kim yönetiyorsa bu kadar başarısız bir fon yönetimi olmaz derim. Burada mesele günlük kazançlar eksi veya artı her zaman olabilir ancak fonun esas yaratması gereken likitideydi .Hala 300-500 lotla kademe yapılıyorsa ve 12-13 milyon lotuna sahip olduğun kağıtta yeri geliyor 50 kuruş spread oluşuyorsa burada foncular çay kahve içiyor bütün gün derim.
    Fon yönetimi gerçekten berbat. Nakitde deli gibi para varken bu parayı tahtaya sokmuyor. Hala dipten kuruş hesabı ile alım yapmaya çalışıyor ama Fon fiyatı ve doluluk oranı çökmüş durumda. Fonu kim yönetiyor ise 1 hafta da fondakilerin 300 milyon lirası gitti. Sosyal medyada da yazmaya başlamışlar bu nasıl fon diye

8.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    inşaat anlaşması hayırlı olsun...........

parsel sorgudan komşu parsele baktım 3987/1 parsel tapu alanları aynı.......buraya 31 bağımsız bölüm koymuşlar............burayı emsal alırsak bizim payımıza aşağı yukarı 15 bağımsız bölüm düşer..

etraftaki daire fiyatlarına baktım sıfırlar 10 milyondan aşağı yok........

yaklaşık minimum 150000000 tl gibi gelirimiz olacak buradan.......
    Şu müthiş KAP ın tahtaya 1 gram faydası dokunmadı. Bir kaç alım gelmeye çalışsada kafasına vurdular. Gerçekten inanılmaz şeyler oluyor.

Sayfa 295/296 İlkİlk ... 195245285293294295296 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •