Ben deistim,öbür taraf varmı onuda bilmiyorum,ama bildiğim bir güç var,kuantumdanmı geliyor onuda bilemiyorum,yoksa üstün ırklarmı bunu kurguluyor onuda bilmiyorum,Atamız MU ile ilgilenmişti,savaştayken onu bilinmeyen güçler dediğimiz bir teklif götürmüştü yardım için,o kabul etmemişti ben kendi işimi görürüm demişti,bu ırkların koluylan katmanduda görüşmüştüm,belirtmek biraz iyi değil,ufak ip uçları müstesna,adamlar herşeyi yutmuş,sen onları değil onlar seni buluyor,örnekmi kıbrıs savaşı olayını heryerde belirtirim,ufak anlatayım,hareket daire başkanlığında bir albaydan dinledim,hava pilotu yüzbaşıyken kıbrısı bombalamaya gidiyormuş,aniden yaşlı bir adam beliriyor,evladım kıbrısta rumları bombalamayamı gidiyorsun diyor şaşırıyor amca sen buraya nasıl girdin diyor,boş ver yüzbaşı evet diyor,ona verilen koordinatlar çerçevesinde benim ilavemi oraya iliştir diyor ve kayboluyor,yüzbaşı kıbrısa geliyor uçağıylan 3 talimat almış bombalamak için,onada ihtiyarın hedefinide ekleyerek bombalıyor adanaya dönüyor havada karşılanıyor,komutanları sana 3 hedef verdik,son hedef nereden çıktı diyorlar oda olanları anlatıyor,verilen hedef rumların krargah beyin merkeziymiş,bu olay 90 yıllarında shov tv'dede anlattı yüzbaşı,çokları abartılı buldu,ben bulmadım,çünkü kendi ağzından duydum,istiğbaratta çalışırken can kulağıylan dinlemiştim,gerisi anlatımlarım çoktur vs onlar bana kalsın,topiklen alakası yok zamanlan böyle olayları anlatırım

Yer İmleri