Sayfa 705/723 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715 ... SonSon
Arama sonucu : 5781 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aykırı
    @aykiricomtr
    ·
    22s
    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş:

“Doğurganlık oranlarının düşmesiyle beraber yaş ortalamamız giderek artıyor.

Etkili tedbirler alınmazsa 2100 yılına gelindiğinde ortanca yaşın 60â€â•a çıkacağı belirtiliyor.â€

Hep chp nin yüzünden neden acaba yav birgünde biat yerine gerçekleri arayın
    ne 2100 ü ya. akp ancak bir sonraki seçimi düşünür öyle bir vizyon yok ki.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Benim merak ettiğim şu acaba bunları görüpte okuyupta hala savunanların vicdanları sızlıyormu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Benim merak ettiğim şu acaba bunları görüpte okuyupta hala savunanların vicdanları sızlıyormu
    yok sızlamaz. git diğer topikteki erol mü neydi ona bir bak istersen
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Ben öbür tarafa inanmam burada da yaşananlar burada kalır su testisi su yolunda kırılır diye bir söz var eninde sonunda başına bir şey gelir kaza hastalık düşman yanlışlık hatta kendi canına kıyma vs.

İnsanlar acizdir her zaman üstün biri vardır karşında senden daha uzun daha şişman daha güçlü daha akıllı vs bu böyle gider

Bu yüzden hep zayıf düştüğünde çare olarak bir ilahi güç arar ister genetik de ister çevre de ister aptallık de ne dersen de

Bugün bir video izledim adamın biri kumarı kötülüyor yuva yıkar diyor başındada alkol zamparalık kumar kadar tehlikeli değilmiş dedi

İnsan nerede hata yaparsa nerede canı yanarsa orasının önemli ve değerli olduğunu söyler yani yaşadıkları

Çok uzattım kusura bakmayın diğer forumdaşlarda kusura bakmasın

Sonuç olarak hepimiz bu geminin içindeyiz ve bir gün batacak ve herkes aynı sonu yaşayacak

100 yaşına kadar ızdıraplı yaşayacağıma
    10 yıl huzur içinde yaşayayım

Saygılar
    Ben deistim,öbür taraf varmı onuda bilmiyorum,ama bildiğim bir güç var,kuantumdanmı geliyor onuda bilemiyorum,yoksa üstün ırklarmı bunu kurguluyor onuda bilmiyorum,Atamız MU ile ilgilenmişti,savaştayken onu bilinmeyen güçler dediğimiz bir teklif götürmüştü yardım için,o kabul etmemişti ben kendi işimi görürüm demişti,bu ırkların koluylan katmanduda görüşmüştüm,belirtmek biraz iyi değil,ufak ip uçları müstesna,adamlar herşeyi yutmuş,sen onları değil onlar seni buluyor,örnekmi kıbrıs savaşı olayını heryerde belirtirim,ufak anlatayım,hareket daire başkanlığında bir albaydan dinledim,hava pilotu yüzbaşıyken kıbrısı bombalamaya gidiyormuş,aniden yaşlı bir adam beliriyor,evladım kıbrısta rumları bombalamayamı gidiyorsun diyor şaşırıyor amca sen buraya nasıl girdin diyor,boş ver yüzbaşı evet diyor,ona verilen koordinatlar çerçevesinde benim ilavemi oraya iliştir diyor ve kayboluyor,yüzbaşı kıbrısa geliyor uçağıylan 3 talimat almış bombalamak için,onada ihtiyarın hedefinide ekleyerek bombalıyor adanaya dönüyor havada karşılanıyor,komutanları sana 3 hedef verdik,son hedef nereden çıktı diyorlar oda olanları anlatıyor,verilen hedef rumların krargah beyin merkeziymiş,bu olay 90 yıllarında shov tv'dede anlattı yüzbaşı,çokları abartılı buldu,ben bulmadım,çünkü kendi ağzından duydum,istiğbaratta çalışırken can kulağıylan dinlemiştim,gerisi anlatımlarım çoktur vs onlar bana kalsın,topiklen alakası yok zamanlan böyle olayları anlatırım

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku

Biliyorum ama Salyalılar muhatabım değil bok daha değerli onlardan

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben deistim,öbür taraf varmı onuda bilmiyorum,ama bildiğim bir güç var,kuantumdanmı geliyor onuda bilemiyorum,yoksa üstün ırklarmı bunu kurguluyor onuda bilmiyorum,Atamız MU ile ilgilenmişti,savaştayken onu bilinmeyen güçler dediğimiz bir teklif götürmüştü yardım için,o kabul etmemişti ben kendi işimi görürüm demişti,bu ırkların koluylan katmanduda görüşmüştüm,belirtmek biraz iyi değil,ufak ip uçları müstesna,adamlar herşeyi yutmuş,sen onları değil onlar seni buluyor,örnekmi kıbrıs savaşı olayını heryerde belirtirim,ufak anlatayım,hareket daire başkanlığında bir albaydan dinledim,hava pilotu yüzbaşıyken kıbrısı bombalamaya gidiyormuş,aniden yaşlı bir adam beliriyor,evladım kıbrısta rumları bombalamayamı gidiyorsun diyor şaşırıyor amca sen buraya nasıl girdin diyor,boş ver yüzbaşı evet diyor,ona verilen koordinatlar çerçevesinde benim ilavemi oraya iliştir diyor ve kayboluyor,yüzbaşı kıbrısa geliyor uçağıylan 3 talimat almış bombalamak için,onada ihtiyarın hedefinide ekleyerek bombalıyor adanaya dönüyor havada karşılanıyor,komutanları sana 3 hedef verdik,son hedef nereden çıktı diyorlar oda olanları anlatıyor,verilen hedef rumların krargah beyin merkeziymiş,bu olay 90 yıllarında shov tv'dede anlattı yüzbaşı,çokları abartılı buldu,ben bulmadım,çünkü kendi ağzından duydum,istiğbaratta çalışırken can kulağıylan dinlemiştim,gerisi anlatımlarım çoktur vs onlar bana kalsın,topiklen alakası yok zamanlan böyle olayları anlatırım

Dinlemek isterim ��

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Geçmiş açıklanmazsa,gün yüzüne çıkmazsa kör kuyu gibi olur,ne yazıkki sistemimizde bu mevcut,bilinmezlik çoktur !!!

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ondan bir bok olmaz klavye arkasından havlar susar durur .
    onların hepsi güç nerde orada .
    bir tane tenkit ettiği durum yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 705/723 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz