Sayfa 828/966 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7722 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop LXVI

Ankara Çubuk’ta siyasi saygısızlık
    İlçe girişine dev salatalık heykeli yaptıran Çubuk’un AKP’li Başkanı, Turşu Festivali’ne Bosna Hersek’li başkanı çağırdı, ABB Başkanı Yavaşâ€™ı davet etmedi.

Sıkıntı etme mansur başkan ben hepsini alırım demiş ilgili şahıs
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bloomberg HT
    @BloombergHT
    ·
    5 Eyl
    Çaya yüzde 7.5 zam geldi, fiyatlar son 3 ayda yüzde 28 arttı
    çay fiyatı gidiya bu ara marketten de belli çaykur markanın kilosu 270 liraya doğru yasıldı..

AKP'li başkanın hazinesi patladı
    Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir’in kasasından 14 milyon TL’ye yakın ziynet eşyası ve paraları çalındı. Soygunun arkasından çıkan oğlu, ‘babam rüşvet alıyor’ dedi.

Bunu niye tutuklamıyorsunuz işte itirafçısı var

Or. Ç.

Süper emekli Ali Erbaşâ€™a 6 maaş, 2 milyon ikramiye
    Görev süresinin dolmasına 12 gün kalan Ali Erbaş, ‘süper emekli’ olacak. Erbaş, 101 bin TL emekli maaşı, 2.3 milyon TL ikramiye alacak.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

pit buyur haftalıkdır graf 2022 den gelen trend çizgisinin altında kalmış , önümüzdeki hafta okla belirttiğim yatay kanalın içine girmeli yoksa beyaz çizgiye doğru salınım devam edebilir , birde formasyon koydum ivmeyi yakalarsa.
    şuanda endeks ağırlığı olan xu30 tahtaları pist 100 hareket etmeden işleri zor bugun bakın pıst 100 fonlama ve alt lig tahtaları ile yaptılar millet geride duruyor her saat değişik haberler çıkıyor.
    kolay gelsin
    saol bulut dostum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zenginide fakiride.. sıradan vatandaşıda.. makam sahibide.. savcısıda dinlesin abey.

sonuna kadar izleyin.....
    biraz vakit ayırın.

tr yi bekleyen asıl tehlike... ara ara hep yazıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=5bGiHuRSB-0

cehape kısmını geçebilirsiniz.. sıkıtı yoğ... çeteler ve uyuşturucunun geldiği nokta.

Ülke bitmiş uzatmaları oynuyor. Sahte diplomalar, sınav sorularının çalınması, elektronik imzaların çalınması deşifresi, bebek ölümleri çetesi, yangınlar, ya kısacası ülke de yok yok herkes mafya olmuş , talan, yağma, cinayet, gasp, tecavüz, hukuk, sağlık, ekonomi, hepsi bitik.

boğün cuma aksiyonlu seans görebiliriz.. zemin çok kaygan.

dikkat etmekte fayda var.. daş düşebilü... inek çıkabilü.. ayu dikebilü.

Sayfa 828/966 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •