@KısaVade , grafik gönderili mesaj çok uzun alıntı yapmadım. ben indikatör vb kullanmıyorum grafik anlamda TL bazlı hissenin orta vadei dibi nereyse çizik atıyorum o kadar gelirse ne ala gelmezsse yapacak bişey yok.
inan ortalama bile yok grafikte![]()
@KısaVade , grafik gönderili mesaj çok uzun alıntı yapmadım. ben indikatör vb kullanmıyorum grafik anlamda TL bazlı hissenin orta vadei dibi nereyse çizik atıyorum o kadar gelirse ne ala gelmezsse yapacak bişey yok.
inan ortalama bile yok grafikte![]()
siyaset biryere kadar ama soygunun dibi yok.. usta.
kkm ilan edildi.. ne denildi.. ? demelerine gerek yok.. şak şak şak.. kkm ile fakirden direkt zengine transfer oldu.
kovulan .. dolandırıcı bunlar hırzı denilen şimlek geldi.. kkm yi kaldıracaz dedi.. ne oldu.. şak şak şak.
kkm den voliyi vuranlar.. şimşeğin mikemmel çözümü faize kaydı..
birazda oradan vuracaklar..
.................................
kkm bitti... faiz bitermi.. hadi bitti. semirecekleri para nereye gidecek ? borsa mı) hayal. borsaya bu fiyatlardan o kadar yüksek para girmez. konut mu... sanmam.
borsaya girecekler ama bu fiyattan değil.
bence.
diğer seçenek... faizler hepden yükselecek... dış mihrakların çıkarları .. bizim yatırımcıların kazancından çok daha önemli..
![]()
Yav onda hemfikiriz zaten...
En basit meselede bile trilyon dolarlık yapay zeka dahi, geçmişte olmuş mevzuyu döndürebiliyor veri olarak.
Finansal piyasalarda ise mevzuu bambaşka. Hele BIST son dönemde...
Neyse...
Bence 2 yöntem var. İdeal'de de var olan "sistem birleştir" ile yukarıdan aşağı bir sistem tasarlanabilir.
A-Endeks 1/0/-1
B-Sektör 1/0/-1
C-Senet 1/0-1
if...
Heee o da bu piyasa iş yapmayabilir o ayrı
2. Yöntem "Teknik analizin çalıştığı piyasalarda al-sat yapmak"![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Kutsal kase şu an nerede?
Valencia Kadehi
Kutsal Kâse (İspanyolca: Santo Cáliz ), Valensiya Katedrali'nde muhafaza edilen akik bir kupadır.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri