Sayfa 105/129 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon
Arama sonucu : 1031 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Ve buda şunu düşündürüyor kurultay iptal edilecek gibi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sabah 6'dan beri İran Türkiye sınırı 4.1-3.6-3.9 şiddetinde sallanmış
    Altan oyıyorlar sanki, yukardan yemedi

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yok be patron.. millet zannediyor sabah akşam havai fişek gibi atılması kazım… sahnede tabanca varsa bir gün kullanılır. Balistik engellemeyi daha beceremedik. Bunda o özellik var. En üst katman s400 sağlıyor. Siper balistik kısmını da bitirdikleri zaman zaten gerek kalmaz Somali Suriye falan oraya taşınır. bu bizim sistemlere entegre edilemiyordur bağımsız çalışıyordur NATO bağlanmasına da müsaade etmez nihayetinde link bağlantısında arka kapısı vardır bütün sistemi Rusya çözer. Bir iki seneye bununla işimiz kalmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aslında o borular iktidarı kurtardı, farkında bile olmadı kimse

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Altan oyıyorlar sanki, yukardan yemedi

Buda bir ihtimal neden olmasın

5. Akşam olsada maç izlesek sıkıntıdan patladık

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu arada dün gece ankarada ilginç bir olay yaşandı. Gölbaşı tarafına doğru silahlı çatışma olduğu özel bir aracın tarandığı silahlı öatışmanın sonucunda 7 yada 8 kişinin öldüğü haberi sosyal medyada paylaşıld. Hatta ben instgarmda birsürü polis aracı ile ambulansıların olay yerinde kamera görüntüleri yayınlandı. Bu sabah ise bu konuya ilişkin tek bir haber görmedim sosyal medyada hatta ekşi sözlükteki başlığın altıda tertemiz edilmiş. Aracın çakarlı araç olduğu korumaları olan bir araç olduğunu yazmışlardı. Şimdi ise uçmuş haber ilginç. Gece rüya gördüm diyaceğim ama izleri duruyor sosyal medyada
    Acaib söylentiler var ama ğerçek olan haber değeri olmaması, hiç bir yerde yok

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Acaib söylentiler var ama ğerçek olan haber değeri olmaması, hiç bir yerde yok

Yani ilginç dün gece ankara merkezli 2 instagrqm sayfasında habere denk geldim . Bu sabah ayrıntıya bakayım dedim. Sanki haber buhar olmuş kimse birşey yazmamış hiçbir haber kanalında bilgi yok. İşin ilginci gece haberi verwn ankaradason dakika ve radyotrafikte de tek satır yok ilginç bi durum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 105/129 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •