Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Olması gereken zaten o, ne yani genel başkanlık yaptı diye CeHaPe üzerinde sınırsız hakkımı var bu itin?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Kilişşdar in trol olduğunun idrak anı neresidir?

Genel için bir soru , kişisel olarak insanlar daha önce veya sonra karar vermiş olabilir veya hiç trol demeyebilir , bu trol olduğuna inananlar için sorulmuş bir soru ? kişisel algı anları da olabilir..

Kendi Cevabımi Akşam yazacağım bakalım kaç kişi o anı hatırlayacak ..

Kilişşdaroğluşu, trollerin efendisi pardon yüzüklerin efendisi diyecektim gusura galmasun..

Not: troll tam olarak işbirlikçi anlamına gelmese de ben daha iyi laf bilmiyorum , haaayiiiinnnn olabilir ama pek o kadar da tatmin edici değil .O yüzden troll iyi gibi ...
    Son düzenleme : Desidero74; 21-09-2025 saat: 14:07.

Seccadeye ayakkabıya bastığı gün mü?
    Sırıtarak boy fotoğrafı çektirmişti.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Seccadeye ayakkabıya bastığı gün mü?
    Sırıtarak boy fotoğrafı çektirmişti.
    O da bazı gerçekten akılı kişiler için olabilir ama sonradan özür dilemesi ve müfettiş Clouse ( bakınız Pembe panter filmleri ) ayarında bir zeka gösterdiğinden tam algilanmamis olabilir

Ama ben şahsen göstermek istediğim videoyu aradım bulamadım, böyle şeylerin videosunu bulamıyorum nedense .

Seçim sonrası konuşmasına mi geliyordu yoksa hemen seçim sonrası miydi partililere hitap edecek ken almışlar , kendisi de alkış tutarak geldi ve millete kendinizi kutlayın yüzde 48 aldınız diye sırıtarak ve sanki bı b. yapmış gibi yüzde 48 e razı olduğunu açıkça ifade etti bugün yine seçim sonrası konuşmasını izledim hep ve daima muhalefet olarak devam edeceğim minvalinde asla iktidar olmaya niyeti yoktu en başından beri .

Bu da benim istediğim değil ama seçim sonrası konusmasi
    https://www.youtube.com/live/t0mHy7i...xMZHyobK3Hrxw0

Herşeyi doğru yapmış aynı yolda yürümeye devam edecekmiş ...

Doldur dedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kilişşdar in trol olduğunun idrak anı neresidir?

Genel için bir soru , kişisel olarak insanlar daha önce veya sonra karar vermiş olabilir veya hiç trol demeyebilir , bu trol olduğuna inananlar için sorulmuş bir soru ? kişisel algı anları da olabilir..

Kendi Cevabımi Akşam yazacağım bakalım kaç kişi o anı hatırlayacak ..

Kilişşdaroğluşu, trollerin efendisi pardon yüzüklerin efendisi diyecektim gusura galmasun..

Not: troll tam olarak işbirlikçi anlamına gelmese de ben daha iyi laf bilmiyorum , haaayiiiinnnn olabilir ama pek o kadar da tatmin edici değil .O yüzden troll iyi gibi ...
    Kemal Kılıçdaroğlu’na Tarafsız ve Objektif Bir Değerlendirme

1. 2009 – İstanbul Belediye Başkanlığı Adaylığı

Kılıçdaroğlu, CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıktı. Yolsuzluk dosyalarını gündeme getirdi ancak somut belediyecilik projeleri oldukça zayıftı. Projelerde ciddi bir vizyon yoktu. Seçmene umut verse de, yalnızca AKP karşıtlığıyla sınırlı kaldı. O dönemde güçlü bir kent vizyonu ve somut projelerle gerçek bir alternatif sunulmalıydı.

2. 2010 – Deniz Baykal’ın Kaset Skandalı ve Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan Oluşu

Baykal skandal sonrası istifa etti; Kılıçdaroğlu kısa sürede CHP Genel Başkanı oldu. Bu ani değişimin planlı olup olmadığı, “temiz yüz” imajının arkasındaki gerçekler tartışmalıdır. Parti içi demokratik süreçlerin ve şeffaflığın artırılması gerekirdi. Genel Başkan olduktan sonra partiyi adeta parçaladı; Atatürkçü birçok ismi dışladı.

3. 2011 – “İktidar Olamazsam İstifa Ederim” Sözü ve Sonrası

Kılıçdaroğlu bu sözü verdi ancak seçim sonrası istifa etmedi. Seçim sonuçlarını “başarı” olarak pazarlaması sorumluluk almaktan kaçtığını gösterdi. Sonuçlar kabul edilip gerekli değişikliklerin önü açılmalıydı. Siyasete ahlak getirilmeliydi; kaybeden gitmeliydi.

4. 2013 – 17/25 Aralık Yolsuzluk Operasyonları ve Pasif Muhalefet

Büyük yolsuzluk dosyaları ortaya çıktı ancak muhalefet etkili eylemde bulunmadı. Sadece meclis kürsüsünden açıklama yapmakla yetindi. Halkı harekete geçirecek mitingler düzenlenmeliydi; sokak ve kamuoyu baskısı oluşturulmalıydı.

5. 2014 – Yerel Seçimler: Aday Seçimleri ve Sandık Takip Eksikliği

İstanbul adayı Mustafa Sarıgül hakkındaki şaibelere rağmen aday gösterildi ve sandıkların iyi takip edilmemesiyle kaybedilmesi sağlandı; kazanması hiçbir zaman istenmedi. Ankara adayı Mansur Yavaş ise tamamen yalnız bırakıldı. Muhalefet ortak aday çıkarabilirdi. “Trafoya kedi girdi” söylemiyle seçim iptali için mahkemeye gitmeyerek seçimi kabul etti. Kritik şehirlerde zayıf adaylar ve yetersiz sandık güvenliği ile seçimi kaybettiler.

6. 2014 – Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Adaylığı

CHP-MHP ortak adayı İhsanoğlu, CHP ve MHP tabanının büyük çoğunluğu tarafından kabul görmedi; aday tamamen taban dışıydı ve tam bir başarısızlıktı. Parti içi demokrasi zedelendi; gerçek alternatifler göz ardı edildi. Örneğin Deniz Baykal aday gösterilebilirdi.

7. 2015 – Koalisyon Kurma Fırsatının Değerlendirilmemesi

AKP ilk kez çoğunluğunu kaybetti, koalisyon kurma şansı doğdu. Kılıçdaroğlu, kasıtlı olarak AKP ile koalisyon görüşmelerini savsakladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a avantaj sağladı. MHP tabanı üzerinde baskı oluşturularak koalisyon kurulabilirdi ancak bu fırsat değerlendirilmedi. Süreç yanlış yönetildi.

8. 2016 – 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Muhalefetin Pasifliği

Darbenin ardından muhalefet net ve güçlü duruş sergilemedi. “Kontrollü darbe” iddialarına kapılarak OHAL süreçlerine karşı etkisiz kaldı. Elindeki fırsat değerlendirilerek, milletin gönlü kazanılabilir, CHP darbe ile anılan değil güçlü muhalefet olarak anılabilirdi.

9. 2017 – Referandumda Zayıf Kampanya ve Sessizlik

Başkanlık sistemine geçiş referandumunda muhalefetin kampanyası etkisizdi, seçim gecesi ses çıkmadı. Sistemin getirdikleri halka yeterince anlatılamadı; kampanya sadece Erdoğan karşıtlığı üzerinden yürütüldü. Halk fiili direnişe teşvik edilmeliydi.

10. 2017–2018 – İYİ Parti Süreci: Destek ve Çelişkiler

MHP kongresinin iptal davası ve Meral Akşener’in genel başkan olması için gerekli desteği vermedi; yeni parti oluşumunu destekleyerek yanlış bir hamle yaptı. Bu durum muhalefetin parçalanmasına neden oldu. Muhalefetin birlik ve bütünlüğüne öncelik verilmeliydi.

11. 2018 – Muharrem İnce’nin Geç Adaylığı ve Seçim Gecesi Yönetimi

İnce adaylığını 42 gün kala açıkladı ve seçim gecesi kaos yaşandı. Kampanya hazırlıksızdı; sandık güvenliği sağlanamadı. Erken planlama ve güçlü saha çalışması yapılmalıydı.

12. 2023 – Ortak Aday Seçimi ve En Popüler İsimlerin Dışlanması

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi en yüksek toplumsal desteğe sahip adaylar dışlandı; Kılıçdaroğlu adaylığı dayattı. Bu durum seçmen tabanında ciddi güven kaybına yol açtı. Kapsayıcı ve kazanabilir bir aday belirlenmeliydi.

7. Türkiyede halkımız açlık işsizlik ve barınma belalarıyla baş etmek için çabalarken CHP nin içindeki CHP li olmayan hainler safralar makam mevki peşine düşmüşler seçimle seçilmiş insanlara saygı göstermiyorlar bunlar kazanırsa demokrasi oluyor lafları geveleniyor kaybettikleri zaman bize darbe yapıldı diyorlar bu tür davranışlar barbarlıklar geri zekalı aptal toplumlarda çok sık olur bu safralar deli muharrem gibi parti kursalar en fazla bir puan alırlar bence muharremde CHP ye alınmamalıydı bu safralar ve ele başları mutlaka CHP den dövülerek atılmalıCHP de olup CHP li olmayan bütün pislikler CHP den atılmalı damarlarında asil kan olmayanlar bu partiye musallat olmamalı bu parti arabi bir parti değildir büyük babamız ATATÜRK ün bize emanetidir cumhuriyetimizin nefes borusudur hainlerin tek korkusu CHP dir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    Türkiyede halkımız açlık işsizlik ve barınma belalarıyla baş etmek için çabalarken CHP nin içindeki CHP li olmayan hainler safralar makam mevki peşine düşmüşler seçimle seçilmiş insanlara saygı göstermiyorlar bunlar kazanırsa demokrasi oluyor lafları geveleniyor kaybettikleri zaman bize darbe yapıldı diyorlar bu tür davranışlar barbarlıklar geri zekalı aptal toplumlarda çok sık olur bu safralar deli muharrem gibi parti kursalar en fazla bir puan alırlar bence muharremde CHP ye alınmamalıydı bu safralar ve ele başları mutlaka CHP den dövülerek atılmalıCHP de olup CHP li olmayan bütün pislikler CHP den atılmalı damarlarında asil kan olmayanlar bu partiye musallat olmamalı bu parti arabi bir parti değildir büyük babamız ATATÜRK ün bize emanetidir cumhuriyetimizin nefes borusudur hainlerin tek korkusu CHP dir
    Ben 76 senesinde üye oldum,78 yılında parti içinde nizipçilik çıktı,başı ali topuz,ali dinçer vs gurubu çekmişti,o zamanlar deniz baykal ile görüşürdüm,ben imar iskan bakanlığında oda enerji bakanlığındaydı,78 yılında ecevit istifasını verip başbakanlığı bırakmıştı,bende istifamı vermiştim parti içi karıştığı için,darbeden sonra ecevit dsp'yi kurdu tekrar onun yanına geçtim,ondan önce erdal vardı vs geçmemiştim,dürüst adamdı ama politikadan çakmyordu,neyse 2001 kriz sonrası ecevit fazla yaşamadı tekrar yuvaya döndüm halada o yuvadayım,parti içinde çomakçı çoktur,özgürde seçildiği gün ilk işi rte'ye zeytin dalı uzatmasıydı,bu yanlıştı,çünkü zatın tam aradığı bir durumdu onu avucuma alırım sandı olmadı,çünkü tabanın tepkisini aldı peşinden kendisine çeki düzen verdi imajını düzeltti,buda ona bir ders oldu,özümüz Atatürkün yoludur and içmişiz bu yolda gitmeye,çünkü ülkenin iç işlerini düzeltecek bir parti varsa oda CHP'dir,delegeleride zaten ona göre dizayn ediliyor...

Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •