Sayfa 272/569 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Reyizim kibris tatili attı
    Reyiz var short var huzur var
    hafta sonu kaçıcam gidim kıprıs rakısı içeyim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Reisden önce şort da mı yoktu. Vay be neler getirmiş ülkemize. Jack Daniels de kuyruk oluşmuş malum Reis içkilerdeki vergiyi sıfırladı. Hayaldi gerçek oldu.
    Ne shortu bilgisayar yoktu borsa kurulmamisti

3.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Pardon, savaş için para lazım falan gibi yazılar okudum ama... Benim bildiğim , tarih derslerinde okuduğum ; savaş bilek ve yürek gücüyle yapılır. Para harcanmaz hatta ganimetler nedeniyle hazine dolar taşar. Ben başka ülke de mi yaşıyorum. Bileğii , yüreği, imanı kuvvetli bir toplum var. Savaş oyuncak gibi kazanılır. Savaşmıyorsa bu toplum , tamamen insan sevgisinden, hümanistlikten öldürmeye karşı olduğundandır. Bu durumu acizlik sayamazsınız !
    1912 Balkan savaşını kaybeden ordu ile 1920-1922 Kurtuluş savaşında ki ordu er-erbaş olarak hemen hemen aynı orduydu. Ne oldu da kurtuluş savaşını kazandık?

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hafta sonu kaçıcam gidim kıprıs rakısı içeyim
    Afiyet olsun öteki hafta ordayim
    Katalog çekimleri varsa mesaj atarım

Osmanlılar'da ilk cülûs bahşişini Yıldırım Bayezid vermiş, bu âdet Fâtih Sultan Mehmed veya oğlu II. Bayezid zamanında kanun haline getirilmiştir. Osmanlılar'da bazan cülûs bahşişiyle karıştırılan bir de sefer bahşişi vardır. Bir padişahın cülûsunu müteakip sefere çıktığı zaman verilen bu bahşişi ilk defa II. Mehmed'in Karaman seferinden (1451) dönüşü sırasında yeniçeriler padişahtan zorla almışlardır. II. Mehmed'in verdiği bu 10 kese akçe daha sonraki cülûslara örnek olmuş ve hem askerî düzenin bozulmasının hem de devlet hazinesinin boşalmasının başlıca sebebini teşkil etmiştir (bk. SEFER).
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Afiyet olsun öteki hafta ordayim
    Katalog çekimleri varsa mesaj atarım
    cebinde paran olduktan sonra katalog önüne geliyor sıkıntı yok .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Pardon, savaş için para lazım falan gibi yazılar okudum ama... Benim bildiğim , tarih derslerinde okuduğum ; savaş bilek ve yürek gücüyle yapılır. Para harcanmaz hatta ganimetler nedeniyle hazine dolar taşar. Ben başka ülke de mi yaşıyorum. Bileğii , yüreği, imanı kuvvetli bir toplum var. Savaş oyuncak gibi kazanılır. Savaşmıyorsa bu toplum , tamamen insan sevgisinden, hümanistlikten öldürmeye karşı olduğundandır. Bu durumu acizlik sayamazsınız !
    senin yazından çıkan sonuç şu olur.

bükemediğin eli öpmek zorundasın

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bizim ordumuz çok güçlü...

lakin... savaş ekonomisi diye birşey var.

kasada bu kadar paramız varken... kaç ay savaş südürebiliriz ?

pardon kaç gün ?

putin ne demişti.. ukraynayı almam 3 gün sürecek...

2 sene geçti... ekonomisi berbat oldu.

gazı petrolü olmasına rağmen ....

biz ise komple herşeyde dışarıya bağımlıyız... artık tarımda bile.!

.......................................

bizim şuan hiç biryere girecek halimiz yok...

biz o açıklamaları blöften mi yapıyoruz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 272/569 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •