Sayfa 245/253 İlkİlk ... 145195235243244245246247 ... SonSon
Arama sonucu : 2019 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. https://www.youtube.com/watch?v=ODBkp2-CbEA

trump özel temsilcisi steve witkoff ve tr elçisi tom barrack söyleşisi fırından taze çıkmış.. barrack diyor ki, türkiye ile ilgili esas mevzuu s400, f-16 yahut halkbank değil, türkiye gibi en büyük nato müttefiki ve önemli bir bölge ülkesine hakettiği gibi davranmak olduğunu söylüyor.. ingilizcesi yetersiz olduğu için tercüme tvitlerden yorum yapmaya kalkan süzme salaklar meşrutiyet anlamış, legitimicy= meşruiyet anlamına gelir.. one minute & fetö günlerinden beri batı türkiyeyi itip kakmaya uğraştı durdu- gezi, 17/25, temmuz darbe girişimi, dolar saldırısı, finansal abluka 10+ yıldır sürüyor.. önceki başkan darbeyle deviremedik seçimle göndericem onu dedi, altılı masa kurdu ama türk milletinin feraseti tokat gibi patladı suratlarında.. trump bunları gördü anladı, şimdi eşit bi ortak olarak oturuyor masaya

witkoff diyor ki 'türkiyede iki tane önemli adam var birinin adı ibrahim diğeri hakan, bölgedeki her konuya hakimler.. ister azerbaycan olsun, ermenistan olsun yahut ukraynayla ilgili bi mesele olsun, başkan hemen tom'u arııyor ve şunu soruyor -ibrahim bu konu hakkında ne düşünüyor, onu öğrenmek istiyor

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    İtalya, Küresel Sumud Filosu'na eşlik etmesi için 2'inci bir askeri gemi gönderdiğini açıkladı

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/akden...uruldu/3698587

Biz dünyanın lideri olduğumuz için donanma göndermeye gerek görmüyoruz
    https://x.com/CanDemi75349162/status...61255026065594

yalnış bilgilendirilmişsin- türk savaş gemileri filonu hemen yakınlarında gölge gibi izliyor herşeyi, bi şey lazım olduğunda hemen yetişiyor filodaki gemilere.. sen rahat ol

3. halkb için kritik direnç 29.20, daha geniş bi bakış açısıyla 29- 30 aralığı.. bunun üstüne atsa temel olarak pahalı hale mi gelir ? hayır.. şu an itibariyle defter değeri çarpanı akbnk-ykbnk ikisine nazaran %10 iskontolu, garan f/dd çarpanına göreyse %25 iskontolu.. yukarı yapsa kimse niye böyle oldu diyemez

ama akşam ben direkt bi açıklama yapılacağını zannetmiyorum, teknik bi konu bu, türk-abd ilişkilerinde küçük bi detay, sıra ona gelmez, ama belki gazetecilerden bi soru gelirse, öyle olabilir

4. vadeliye %1 eksiye kadar bastılar, daha aşağısı olmaz bugün için diye varsayıyorum
    long zamanı

5. efendim neymiş, havaalanına karşılamaya kimse gelmemiş türk heyetini

arkadaş hiç mi akıl yok, hiç mi fikir yok- birleşmiş milletler genel kurulu var, 140 ülkenin devlet başkanları aynı gün newyork'a geliyor, hangi birini karşılasın trump yada bakanları.. kaldı ki, abd devlet protokolünde havaalanında üst düzeyde karşılama gibi bi gelenek zaten yok, hiç olmadı

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    vadeliye %1 eksiye kadar bastılar, daha aşağısı olmaz bugün için diye varsayıyorum
    long zamanı
    vadeli 12860 iken long call yaptmıştım, şu an 13000+
    fırsatı değerlendirebilen arkadaşlara tebrikler

7. Clash Report
    @clashreport

Trump: Hem Putin hem de Zelenski Erdoğan'a saygı duyuyor. Herkes Erdoğan'a saygı duyuyor. Ben de Erdoğan'a gerçekten saygı duyuyorum. İsterse Ukrayna savaşında büyük bir etkiye sahip olabilir, ancak tarafsız kalmayı tercih ediyor.

https://x.com/clashreport/status/1971243068436381995
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8. abd gezisi oldu bitti, cehape'nin hevesi kursağında kaldı.. neler neler ummuşlardı, zelenskiye uygulanan muamele gibi yada avrupalı liderleri ilkokul çocukları karşısına dizip azarlaması gibi dünyanın gözü önünde bi aşağılama görmek için yanıp tutuşuyorlardı, çok umutluydular, içleri kıpır kıpırdı

maalesef olamadı.. tam tersine trump hürmet gösterdi, laf her geldiğinde reise övgüler dizdi, cehape tayfa için büyük hayal kırıklığı oldu.. her detayı her lafı kıçından anlamak için yarıştıkları için bi kaç noktayı öne çıkardılar.. seçim hilesi dediği şeyin 2020 başkanlık seçimleri olduğu apaçık ortada, kasımdan ocak ayına kadar sürmüştü hile tartışması abd'de, kongreyi basmıştı trump taraftarları, o süreçte reis de trump'tan yana tavır göstermişti, o da biliyor dediği bu

thy 3 yıldır sürmekte olan görüşmelerin bi sonucu olarak uçak alım anlaşmasını açıkladı bu sabah kap'ta, uzun vadeli bi lng alım anlaşması açıklandı- tr yıllık ihtiyacının %7-8 kadarını karşılayan bi doğalgaz alımı, lakin tr son 5 yıl lng ithalatında abd payı %10+ idi zaten, bunu uzun vadeye bağlamış oldu.. f-35 için bi şart koşmuş abd tarafı, bu şart s-400 olabilir yada rus petrolü almamakla ilgili olabilir.. bir de nükleer anlaşma, ki bu çok iyi- zira en yüksek nükleer teknoloji abd'de.. dün dediğim gibi halkbank meselesi gündeme gelmedi basın toplantısında çünkü bu başkanın deklare edebileceği bi şey değil, yargının konusu, yargı güya bağımsız ya

hırsızın hapse atılması yahut cehape kongre hileleri gibi işlerin lafı bile geçmedi.. avrupalı liderlerle bi görüşme olsaydı gündeme gelebilirdi oysa, demokrasi zart zurt falan diye bi şeyler yumurtlanırdı

Sayfa 245/253 İlkİlk ... 145195235243244245246247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •