Sayfa 444/448 İlkİlk ... 344394434442443444445446 ... SonSon
Arama sonucu : 3581 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Yükselişe devam mı ediyor yoksa daha da yukarılardan mı malı yedirmek istedi göreceğiz
    BIST böyle bir yer üstad, bir gün seni haklı çıkarır ertesi gün beni

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Çalı yine g.te girdi. 5 seansçı nerdesin
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=135

Biraz okuyun....Gerisi teferruat. Ama sizi tebrik ederim 5. seans dayanamadı aksiyon oldu. Bence bugün borsanın düşmesini gerektirecek hiçbir sebep yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    BIST böyle bir yer üstad, bir gün seni haklı çıkarır ertesi gün beni
    Devre kesti, Marbaş Menkul ve Diğer günlük işlem yapan kurumların üzerine gittiler, her gün kapanışa doğru tepki gelirdi, bugün gelmeyecek ve kötü kapanış yapacak gibi!

EREGL günlük, bugün hiç görmediği fiyattan kapattılar, daha kötü kapanışı TEB alışları engelledi, Diğer 20 mlyn lot aldı, bakalım pazartesi de bunların üzerine gidecekler mi! Eylül Vade de son 2 gün, takastaki short avantajını kullanabilecekler mi!

5. Selam
    Eregli'yi ABD"ye verdiler herhalde iyi niyet gostergesi olarak

6. 22 maliyetle arada trade ederek lotu arttırarak devam ettim

Bu satış ilginç oldu ama bofa budur zaten önemli olan alıcıların almaya devam edip etmeyeceği ayrıca hrc fiyatlarının dipten dönmesi döngüsü katalizör olacaktır

Viop eylül vadede 29.12 fiyat ile yapı kredi shortta belki onun baskısı olabilir ama iş yatırım ekim vadede daha şimdiden ciddi long oldu

Önemli olan bisttin tekrar 11 bin altına kalıcı olmaması biz zaten 4.5 ayda güzel pirim yakaladık

7. Selam arkadaslar! Borsa gerçekten hareketli günler geçiriyor gibi. EREGL hakkinda yapilan yorumlar dikkatimi çekti. O fiyattan kapanis yapilmasi gerçekten ilginç. Hacim konusunda biraz hareketlilik var ama bu durum alicilarin istahina bagli gibi görünüyor. BIST'in bu yukari yönlü dalgalanmasi beni düsündürüyor, çünkü her an tersine dönebilir.

Genel olarak, borsa yine bir gün beni, ertesi gün seni hakli çikaracak bir yapida. Ilerleyen günlerde bu hareketliligin devam edip etmeyecegini görecegiz. Beklentiler karisik ama umarim herkes için kazançli bir süreç olur.

Bu arada, yatirim yaparken dikkatli olmayi unutmayin! Bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

EREGL Eylül Vade, YapıKredi 68 bin QNB 60 bin kontrat short var, son 2 gün!
    Yapıkredi Spotta bugün 20 bin lot mal alıp Arbitraj yaparak kapanmaya çalışıyor
    QNB de geçen hafta Spotta mal almıştı o da Arbitraj yaparak kapanıyor

Sayfa 444/448 İlkİlk ... 344394434442443444445446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •