Sayfa 116/116 İlkİlk ... 1666106114115116
Arama sonucu : 924 madde; 921 - 924 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Katılımda değildi ki çıksın..

https://www.borsaistanbul.com/files/...n-listesi.xlsx

Kuveyttürk Bankasından alınmasına müsaade etmeyince bende sorayım dedim. Çünkü sürekli bu listeye göre hareket ediyorum. Yanlış yapmışım.
    Kaçırdığın fırsatlar senin değildir...

2. Sayın kazanç kapısı çıktınız mı duruyor musunuz bu düşüş nedir sizce 1 haftadır

3. Ben de kazanckapisi da hisseden çıkmış değil...akılsız adam kişiler ile ilgilenir (kim almış,kim satmış,takas,derinlik izleme..v.b) akıllı adamlar ise olaylar ile ilgilenir (hissenin temelini etkileyecek olaylar nedir ? Gelecekte bu hisse nasıl etkilenir ??..v.b)

Kişiler küçük resimlerdir...olaylar ise büyük resimlerdir...ben şahsen şu anda olaylar ile ilgileniyorum..
    Yalnız borsamizin da çok kirlendigi bariz ortadadır..patronlar birer kalleş oldular..borsa oynamayan patron neredeyse kalmadı..bu şartlarda biz de öngörülerimize güvenerek kazanmaya çalışıyoruz...
    Kazanckapisi dostum hisse net şifresini unutmuş.. şu anda topige giremiyor..umarım sorununu en kısa sürede çözer..
    Son olarak şunu söylemek istiyorum... yatırımcılar kardeş...patronlar kalleştir...

4.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Sayın kazanç kapısı çıktınız mı duruyor musunuz bu düşüş nedir sizce 1 haftadır
    Tat-tuz bırakmadılar ne yazık ki..
    Neresinden başlayalım nerede bitirelim bilemiyorum ülkenin durumu borsaya sirayet ediyor..
    İstikrarsızlık ve yüksek faiz ortamında kim gelsinde buralara yatırım yapsın..
    İçerideyiz oyundan düşmeyelim dedikçi paranın maliyeti tokat gibi yüzümüzde maalesef..
    Bu ortamda yazıp çizmenin bir anlamı kalmadı..

Sayfa 116/116 İlkİlk ... 1666106114115116

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •