Sayfa 464/570 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Viop LXVII

1. en güzel mal tabanda satılır...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. alıntıdır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    en güzel mal tabanda satılır...

Birgun uyanmış Bi bakmışsın tupras olmuş tugvas
    Kayyum çok sikinti

Emlak'a da bir gün kayyım atanırsa evrendeki canlılar da artık imana gelir secde eder herhal
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Teknik haberden önce geliyordu ya
    Sistemde sıkıntı yok tıkır tıkır işliyor

Saygılar
    Birşeylerin altında fazla anlam aramaktan elma armutu ayıramaz durumdasın şimdi neden diyeceksin 1 haftadır neden aldılar asoşu şimdi tekniğin önden gittiğini anlatıcam anla diye ha ben anlamam teknik işinden dersen onada eyvallah ama küçümseme sonra vakti zamanı geldiğinde özür dilemek zorunda bırakırım.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Deniz Yavuzyılmaz gönderiyi yeniden yayınladı
    Deniz Yavuzyılmaz
    @yavuzyilmazd
    ·
    19s
    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikiyüzlü İsrail politikasının belgelerini paylaşıyorum!

Uluslararası Tahkim Mahkemesi’nin aldığı kararla;

Irak-Türkiye Ham Petrol Boru Hattında, 21 Mayıs 2014 – 30 Eylül 2018 arasındaki usulsüz petrol ticareti nedeniyle,

Türkiye’nin Irak’a net 1 milyar 471 milyon dolar ceza ödemesine hükmettiğini daha önce açıklamıştım.

AKP marifetiyle yapılan bu karanlık ticaretin bir ayağı da İsrail’e uzanıyor!

Peki nasıl?⬇ï¸

Tahkim Mahkemesinin Nihai Kararının 637-658. maddelerine göre;

Türkiye’nin çarptırıldığı cezanın, 673 milyon dolarlık kısmının nedeni;

Irak Merkezi Hükümetinin izni olmaksızın taşınan petrolün, Irak devletinin petrol satış fiyatından 5,77 dolar daha ucuza başka ülkelere satılması;

Türkiye’nin de uluslararası anlaşmalara aykırı şekilde petrol taşıması yaparak, bu usulsüzlüğe aracılık etmiş olması.

Mahkeme, başka ülkelere indirimli satılmış olan 233 milyon varil petrolde uygulanan indirim tutarını, Türkiye ve Irak Bölgesel Kürt Yönetiminin Irak Merkezi Hükümetine ödemesine karar veriyor. Her ikisine de 673’er milyon dolar ceza kesiyor.

Peki bu kelepir petrolü satın alan ülkelerin başında kim geliyor?

İsrail!

Irak Enerji Enstitüsü’nün 2018 yılı raporundaki bu çarpıcı veri, tanker gemilerinin takibiyle tespit edilmiş durumda.

Peki bu karanlık ticari ilişki süresince İsrail ve Türkiye’nin başında kimler var?

Benjamin Netanyahu ve Tayyip Erdoğan!

AKP, adeta İsrail ve diğer bazı ülkeler ucuza petrol alsın diye, boru hattından usulsüz petrol taşıma işine giriyor. Bu nedenle Tahkim’de Türkiye’ye devasa cezalar kesiliyor!

Böylece başta İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi olmak üzere;

Irak devletinden izinsiz taşınan petrolü ucuza alan ülkelere yapılmış indirim tutarını, Türkiye ceza olarak ödeyerek, bir nevi sübvanse etmiş oluyor.

Bu mu vatanseverlik!

Kaynak: 13.02.2023 Uluslararası Tahkim Mahkemesi Nihai Kararı, Iraq Energy Institute 2018 Report
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. İsrail yardım filosuna saldıramaz
    O kadar da degil

8. bb79 bak bu asosş grafiği Abd gezisinden önce kimsenin haberi yokken yaptığı formasyon bittiği yerede bak şimdi pati çekiyor.
    teknik önden gitmişmi gitmiş ama kulağı delik badem sporlar ilk binen benim gibi trade edenler son formasyonda 3. vagondaydık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 464/570 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •