Sayfa 236/239 İlkİlk ... 136186226234235236237238 ... SonSon
Arama sonucu : 1907 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Sepetimizde son durum şu şekil,karşılarına fiyatlarınıda yazıyorum ki, kâr mı etmişiz zarar mı yazmışız bilelim.

Kchol 171
    Garan 139 alıp 145.8 verdim
    Thyao 319
    Şişe 37.5
    Sahol 86.3
    Petkm 18.06

Endekis yüzde 2 ye yakın yükselmesine rağmen 1 hissemiz zararda bir hissemizde nötr sayılır.

Yani endekis en dipte iken hisse alsak bile o hisse dahada dipleyebiliyor. Bu durumda şu sonucu doğuruyor.

Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir teorisi

Herif hangi hisseler ile endekise ayar verir bunu iyi tahmin etmemiz lazım ve iyi hisse seçimi yapmamız lazım.
    Yohusa endekis 14bin olsa bile senin aldığın hisse yükselmeyebilür
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sepetimizde son durum şu şekil,karşılarına fiyatlarınıda yazıyorum ki, kâr mı etmişiz zarar mı yazmışız bilelim.

Kchol 171
    Garan 139 alıp 145.8 verdim
    Thyao 319
    Şişe 37.5
    Sahol 86.3
    Petkm 18.06

Endekis yüzde 2 ye yakın yükselmesine rağmen 1 hissemiz zararda bir hissemizde nötr sayılır.

Yani endekis en dipte iken hisse alsak bile o hisse dahada dipleyebiliyor. Bu durumda şu sonucu doğuruyor.

Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir teorisi

Herif hangi hisseler ile endekise ayar verir bunu iyi tahmin etmemiz lazım ve iyi hisse seçimi yapmamız lazım.
    Yohusa endekis 14bin olsa bile senin aldığın hisse yükselmeyebilür
    tekniği nakış gibi işleyip, ilk bulduğu destekten habire fırttığı üçün

artıkın 11800 e gitmek zorunda ... bakalım onda o göt varmı

yarın bende bi sanal fortföy yabacam

3. Vay arkadaş ya 9000 endekisde 1 lot bile mal almam de bir araba dolusu laf et gel 11000 endekste mal alıyorum diye yazarken yüzün kızarmasın. Ya diğer konuda yazdıkları. EEE o şartta aynen devam ediyor ortadan kalkmış değil. Ne güzel istanbul be.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Şaşırdık mı
    Tabiiki hayır
    Çünkü zamanla fikirler değişebilir.
    Onuniçin siz siz olun hiçbirşeye asla demeyin.

Netekim piyasa hunililerin pazarlığı ile son bulur.
    Almam
    Hamdım Piştim Yandım

5. Çıtak dayuyamı yohusa Karaduman dayuyamı kızdın bilemedim.
    Ama
    borsacı adam her söylentiyi ciddiye almaz
    Piyasa yanardönerdir, pat diye bir haber gelir tüm strateji planı değişir.
    Bak mesela sasa patronu malını satıyor, yatırımcısı ne yapsin şimdi
    Hamdım Piştim Yandım

6. Tabii ki KaraKızılderilihaber aracı dayuya... Sence o kadar meram anlatmışken onu kayda mı alırım ben. Ama yiyorsan o naneyi kendine öz eleştiri yapmayı da bileceksin. Karşındakine hakkını teslim edeceksin.Hiç bir şey olmamış gibi davranandan iyi bir borsacı olmaz. Hiç katılmıyorum sana piyasada herkesin bir rolü var patron işini yapar tahtacı işini yapar sende bir yatırımcı olarak işini iyi yapacaksın.

Şöyle örnek vereyim o zaman 2 sene önce THYAO alan 2 sene önce Şİşe alan 2 sene önce SASA alan 2 sene Önce HEKTS alan işini düzgün yapmamış demektir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
    Birazdan makinaları açarlar.
    Küçük 1 not
    Tanrı varmıdır yokmudur diye sorgulamak yada ispata çalışmak bence mantık dışı bişii,
    Mesela sevgi gözle göremediğin kulakla duyamadığın bişii, ispat edebilirmisin
    İnancta öyle birşey,
    Kısacası,
    Tanrıya inananların tanrısı vardır
    Tanrıya inanmayan ateistlerin tanrısı yoktur.
    Sen neye tapmak istiyorsan ona tapabilirsin, ister öküze tap ister buzaya
    Benim tanrım en büyük olmalı, tek olmalı, eşi henzeri olmamalı, herşeye gücü yeten olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

8. Endekis kırmızı olunca çoğu senette kızarıyor, nasıl bir algoritma yapılmış acaba
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 236/239 İlkİlk ... 136186226234235236237238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •