Bu arada oyuna hagim de dahil oldu. Bunu hangimle yapması bir başka sonuça götürebilir bizi. Ytd
Bu arada oyuna hagim de dahil oldu. Bunu hangimle yapması bir başka sonuça götürebilir bizi. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Salim baba var sadece taraftarlar arasında.
O da locadan izliyor.
Geçen gün karşı takımın ters indikatör teknik direktörü ile dialoğa girmişti. Notlarımızı almıştık o gün. Bende çok kez girdim o durumlara artık uğraşmıyorumYtd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Caroline 19.18.. petkm en yüksek 19.13... biraz daha gayret etsen, uzanıp bir öpücük alabilirdin...![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Kim ne derse desin, klibi atarım.
Samet Burak Ay dan gelsin, ahkam kesenlere biz sapa sağlam ayaktayız diyor..
Daha iyi klip atmıyorum, henüz o seviyelerde değiliz. Ytd
Bugün az biraz kafası bastı. Tebrik ediyorum tahtacıyı.
Eğer açıklıklar kilitlenmişse yarında biraz daha kilitleyim demez mi? Zaten bugün kü ortamda yine açıkcı toplamış olma ihtimali var.
Ayrıca spottan da malını satıp diğer hisselere yönlenenler var mı diye de kontrol etmişlerdir.
Bu iki husus tahtacının lehine ise devamke, ama istediğini tam olarak yapmamışsa yine bildiğini okur!
Bizim bakacağımız husus hagim, hacim olur en fazla. Bilebilemeyiz sinsi tahtacının ne yapacağını!
Hacıyatmaz bugün level atladı, bu sefer yatmadı. Ytd
Yer İmleri