Sayfa 677/677 İlkİlk ... 177577627667675676677
Arama sonucu : 5416 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Trump, 'Halk Bankası'nın problemi bizim için bitmiştir' dedi. Bu önemli bir siyasi irade beyanıdır, bizim için de kıymetlidir"
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. 🚨🚨Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Trump, 'Halk Bankası'nın problemi bizim için bitmiştir' dedi."
    #HALKB

3. Reuters: Türkiye, Halkbank dosyasını kapatmak için 100 milyon dolar önerdi.

Ele alınan teklifte bazı ek şartlar da bulundu.

Haber akışı hızlı, bağıra bağıra geliyor, duyanlara.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Reuters: Türkiye, Halkbank dosyasını kapatmak için 100 milyon dolar önerdi.

Ele alınan teklifte bazı ek şartlar da bulundu.

Haber akışı hızlı, bağıra bağıra geliyor, duyanlara.
    eee hani yıllardır beklenen bu değilmiydi dava dava dava
    başımızın etini yediler yatırımcıya kan kusturdular
    diğer gerçek bankalar 5 artı iken bu eksilerde dolandı
    herşey bunun içinmiydi %6 içinmiydi
    hadi film bitti dağılın
    mendebur mendeburluğunu hakedecek
    asıl direğin boyunu yarın sarı şeytan sözünde durmazsa ki ben duracağını sanmıyorum
    bunların hangi sözüne güvenilirki
    o zaman görürsünüz 31 mi olur 21 mi direğin boyunu

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sayın Trump, 'Halk Bankası'nın problemi bizim için bitmiştir' dedi. Bu önemli bir siyasi irade beyanıdır, bizim için de kıymetlidir"
    bunların beyanına güvenilmez
    barış derler barış için toplanan liderleri öldürürler
    güvenli yere gidin derler güvenli zannettiğiniz toplanma alanlarını bombalarlar

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Türkiye, Beyaz Saray'da Halkbank davası için100 milyon dolarlık bir anlaşma teklifi sundu - Reuters

Reuters iki kaynağına dayanan haberinde, geçen ay Beyaz Saray'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında yapılan görüşmede, Türk yetkililerin Halkbank'a karşı ABD'de açılan davayı yaklaşık 100 milyon dolarlık bir anlaşmayla kapatmayı önerdiği ileri sürüldü.

Haberde, görüşmelere yakın kaynakların, ek şartlar içeren ve görüşülen teklif kapsamında bankanın davada suçunu kabul etmeyeceğini belirttiği aktarıldı.

https://www.reuters.com/world/turkey...th-2025-10-07/

Pozitif sende 3,5 işinden bu yana kendine küçük bir eleştiri mi yapsan kendine artık dur mu desen acaba. Bu hissede yatırımcıya yaşatılanları zaten hiç kimsenin savunacak hali yok. Ama 5 liradan bu yana bu hisseye olumsuz yazı yazıp insanların satmasına sebep olanlarda da büyük hata var. Sen hatırlarsın kimler olduklarını hergün gönderi şampiyonu olanlar vardı tası tarağı topladılar ortada yoklar.
    sayın soul aksine ben kimsenin satmasına değil özellikle belirttim elinde olanlar için beklemeleri gerektiğini yeni girecek kişilere mendeburun gerçek yüzünü nasıl dava dava diyerek yıllarca kan kusturduğunu anlattım beni dinleyip bu mendeburdan uzak duranlar her zaman kazandı eminim gerçek yatırımcılar zaten beni dinleyerek elindeki malı satmaz satmamıştır
    bu güne gelirsek ne kadar haklı olduğumu görüyorum
    ortada madem anlaşma var rakamlar dönüyor 100-150-200 sonuç
    5 yıldır dava dava diye baskılamadın mı eee hani tavan bile çekemedi mendebur
    ismini hakediyor
    hatırlasana zamanında bu mendebur 10 garan 6 liraydı hey gidi günler

7.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    bunların beyanına güvenilmez
    barış derler barış için toplanan liderleri öldürürler
    güvenli yere gidin derler güvenli zannettiğiniz toplanma alanlarını bombalarlar
    valla burda haklısın pozitif yıllar öncede reis trump la konuştum bu iş tamam dedi biz aldık yabancı sattı reis yine aynı tuzağı kurarmı göreceğiz birde bu tüm bankaların üstündeki baskı nedir çözemedim sanki biri frene bastırıyor

8. bugünkü hareketlere bakınca yine mi kandıldık der gibi trump böyle bir demedi gibi hareket ediyorhisse

Sayfa 677/677 İlkİlk ... 177577627667675676677

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •