-
Link hissesi çok büyük operasyon yemiş bir hisse benim tahminim operasyon bitti fakat sancılarının devam etmesi normal durumdur dahası toparlanması zaman alacaktır en azından operasyon bitmiş gözüküyor.bence çarpanları uygun seviyeler maliyet yapmak için ne kadar zaman bekletir bilinmez yok daha düşüş olacak 200 civarlarına düşüş devam edecek derlerse paşa gönülleri bilir zannetmiyorum çarpanları iyi olduğu için ytd.
-
Neden operasyon yemiş o bilinmez yüksek oranda bedelsiz sermaye artırımının spk dan onayını bekliyor.bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum neyse olan oldu önemli olan bundan sonrası ne olacak önemli olan.
Link bilgisayar yazılım 1984 kuruluş tarihli borsaya 2000 yılında halka açılmış.
Merkezi İstanbul Üsküdar ,eski köklü firma denilebilir.
-
Link de durulma filan yok düşüşe devam ediyor çok kötü kapanış neyse sağlık olsun.
-
Bu işler böyle düzeltmede durulma filan yok pazartesi devam ederse biletini keser gönderirim,tahta yapıcının maliyeti sıfır tahminim.şeyinde olmaz 300 yada 200 civarlarına düşmüş o yüzden ne olacağı belli olmaz ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri