☘️Ali
@vncrms
·
14s
Merhaba ben Ramazan Kalkan. Denizli'de yaşıyordum. 2 yıl önce emeklilik hayatını sürdüren sağlıklı, mutlu biriydim. Polise ihbar ettiğimizi düşünen bir sapık tarafından ben ve ailem 2 yılda sayısız fiziksel saldırı , tehdit , mala zarar vermeye uğradık . Eşim Sevil Kalkan dövüldü. Tehdit edildi. Bizi korumak isteyen oğluma saldırılar oldu bıçaklar çekildi , tehdit edildi . Bize delil getir dediler. Emekli maaşımla kamera taktırdım. Ama yine de fayda etmedi. Açık ve net kamera görüntülerine rağmen İ.Y isimli şahıs serbest bırakıldı ve Beraat aldı. Aldığı en büyük ceza 12 bin TL para cezası oldu.
Ben stres ve sinirden dişlerimizi sıkmaktan dil kanseri oldum. Ben hasta iken sapık adam bana ve aileme saldırılarını sürdürdü. Kısa süre içinde 2 büyük ameliyat oldum. Ben yoğun bakımda iken bile oğluma saldırı oldu.
Ben öldüm. Daha doğrusu İ.y tarafından öldürüldüm. Ölmemden sonra 25 yıllık evimin önünde bayrakla kutlama yapıldı.
Eşim ve oğlum hala tehdit ediliyor. Ve Denizli'de yetkili merci bir şey yapmıyor !!!
Yer İmleri