Sayfa 2503/2505 İlkİlk ... 1503200324032453249325012502250325042505 SonSon
Arama sonucu : 20039 madde; 20,017 - 20,024 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Dr Eleana Meltem 🇹🇷⚓🇬🇷🦉
    @DRRealist
    ·
    12 Eki
    Atina'da doğdum ama 33 yıl boyunca Türkiye'de büyüdüm.
    Ben bu süreçte tek bir Türk'ten : Hadi Yunanistan'da şurayı karıştıralım, şurayı bozalım, şurada zulüm şurada katliam yapalım, şu millete de çok eziyet ettiler, şu bölge bizim onu alalım ! diye bir şey duymadım.
    Ama ben Yunanistan'da Türkiye için bunları kirli hayallerinde emellerinde besleyenleri de gördüm okudum duydum.
    Ve bu insanlar yalnız değil, Türkiye içinde de destekçileri de var, Hangi etnik köken ? sormayın hepsi.
    Türkiye dışında zaten ABD AB İsrail Rusya Körfez Ülkeleri....
    Türkiye ve Türk milleti bende bir ferdi olarak diyorum ki ;
    Onlar hepsi biz tek !
    Ve içimize hümanist söylemlerin arkasında zehirlerini boşaltıyorlar.

2. Donald Trump: “Cennete gidebileceğime inanmıyorum.

Birçok insanın hayatını daha iyi hale getirdim ama yine de cennete gidebileceğimden emin değilim.”

3. Science girl
    @gunsnrosesgirl3
    ·
    12 Eki
    Scientists in Japan have created a drug that lets humans regrow lost teeth naturally

DeepL ile çevir
    Japonya'daki bilim adamları, insanların kaybedilen dişlerini doğal olarak yeniden büyütmelerini sağlayan bir ilaç geliştirdiler.

4. https://x.com/izmir/status/1977423051231781267

İzmir
    @izmir
    ·
    15s
    CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bisiklet taksi çalışmasına karşı çıktı:

📍"Kulun kula gösterişinin şeytan aracını kim dayatıyor İzmir’e acaba?"

📍"Atlara kıyamadınız kaldırdınız, onların yerine İzmir insanını mı koşacaksınız?"
    📍Kölelik 100 yıl önce kalktı
    Atatürk sayesinde bu topraklardan. Bisikletli versiyonunu İzmir’de kim hortlatmak isterse karşısındayım.

Siz ne düşünüyorsunuz?
    G3E3yUhXIAAJjFy.jpg

Katılmıyorum. Çok daha ağır şartlarda çalışanlar var. Elektrikli bisikletler var. Tuncay Özkan'ı da Chp'de istemiyorum.Defolup gitsin. Şeytan'ı karıştırmış, Atatürk'ü karıştırmış, üçkağıtçının biri.

5. ☘️Ali
    @vncrms
    ·
    14s
    Merhaba ben Ramazan Kalkan. Denizli'de yaşıyordum. 2 yıl önce emeklilik hayatını sürdüren sağlıklı, mutlu biriydim. Polise ihbar ettiğimizi düşünen bir sapık tarafından ben ve ailem 2 yılda sayısız fiziksel saldırı , tehdit , mala zarar vermeye uğradık . Eşim Sevil Kalkan dövüldü. Tehdit edildi. Bizi korumak isteyen oğluma saldırılar oldu bıçaklar çekildi , tehdit edildi . Bize delil getir dediler. Emekli maaşımla kamera taktırdım. Ama yine de fayda etmedi. Açık ve net kamera görüntülerine rağmen İ.Y isimli şahıs serbest bırakıldı ve Beraat aldı. Aldığı en büyük ceza 12 bin TL para cezası oldu.

Ben stres ve sinirden dişlerimizi sıkmaktan dil kanseri oldum. Ben hasta iken sapık adam bana ve aileme saldırılarını sürdürdü. Kısa süre içinde 2 büyük ameliyat oldum. Ben yoğun bakımda iken bile oğluma saldırı oldu.

Ben öldüm. Daha doğrusu İ.y tarafından öldürüldüm. Ölmemden sonra 25 yıllık evimin önünde bayrakla kutlama yapıldı.

Eşim ve oğlum hala tehdit ediliyor. Ve Denizli'de yetkili merci bir şey yapmıyor !!!

6. Teyakkuz
    @teyakkuzhaber
    İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu önderliğinde "Milliyetçi İttifak" kurulması gündeme geldi.

7. https://x.com/ntahaber/status/1977332275823215080

NTA Haber
    @ntahaber
    6 ay önce annelerini kaybeden iki kardeşten küçüğüne doğum gününde telefon alan baba, ablasının üzüldüğünü fark edince ona ömür boyu unutamayacağı bir sürpriz yapıyor ve kızı hüngür hüngür ağlatıyor.
    Linkte video var.

8. Terror Alarm
    @Terror_Alarm
    ·
    2s
    🚨🇺🇸🇪🇬🇶🇦🇹🇷🇮🇷 If something happens to Trump in Egypt today, the Middle East will become a nuclear wasteland.

DeepL ile çevir
    Bugün Mısır'da Trump'a bir şey olursa, Orta Doğu nükleer bir çöplüğe dönüşecek.

Sayfa 2503/2505 İlkİlk ... 1503200324032453249325012502250325042505 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •