Sayfa 2505/2507 İlkİlk ... 1505200524052455249525032504250525062507 SonSon
Arama sonucu : 20049 madde; 20,033 - 20,040 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. TDHS Dijital Medya - Haber Ajansı
    @HaberlerSayfas
    ·
    1 sa
    İçimde Ortadoğu ve Dünya ile ilgili kötü bir his var Allah hayır etsin..
    Bütün çakallar buna benzer mesajlar atıyorlar. Bir şey olmaz.

2. Arif Kocabıyık
    @ilavetvAntalya
    ·
    49d
    Bülent Arınç:

“Gerekirse İmralı’ya ben gider, Öcalan’la görüşürüm.”

3. https://x.com/fatihcolak19831/status...89295465603121

Fatih Çolak
    @fatihcolak19831
    Kokarca konusunda Yıllardır uyarıyorum ilk defa bu yıl ciddiye alınmaya başladık çünkü artık öngördüğümüz günleri yaşıyoruz fakat inanın bunlar iyi günlerimiz. ben buna biyolojik silah diyorum çünkü diğer zararlılar gibi belli bir mahsülü hedef almıyorlar, aklınıza gelen tüm meyve, sebze ve bakliyatlara daha gelişmeden henüz oluşum aşamasındayken bulaşıyor ve yok ediyor. Tekrar uyarıyorum! Son virajdayız. Acilen geliştirilmiş biyolojik silah olduğunu düşündüğüm yeni nesil kokarcalar için bu zararlı hakkında uzmanlaşmış timler kurulmalı, mücadele oturduğumuz yerden yıllardır yaptığımız gibi kimyasal değil, birebir mekanik şekilde olmalı. halkla birlikte ortak hareket edilmeli, kokarca ihbar hattı kurulmalı ve kokarca imha timleri hızlı müdahale etmeli, aksi taktirde inşallah ben yanılırım diyerek söylüyorum! iki yıla kalmaz ülkede pahalı da olsa sebze meyveye erişemeyecek hale geleceğiz. Şehir merkezlerinde dahi evlerinizde oturmayacak hale geleceksiniz. Ben bu canlının zaafları konusunda çok tecrübeler kazandım, hiçbir karşılık beklemeden mücadelede için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Lütfen ama sesimizi duyurun
    Linkte video var... Tavvuklara veriniz.

4. Soner Güralp
    @Atasoner____

Parodi hesabı
    Huysuz Virjin karakterini yaratan
    Seyfi Dursunoğlu'nun, Üsküdar'daki evini ve Banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bıraktığı mahkemece resmileşti.

Bu miras ile sayısız öğrenci daha burs alabilecek🙏

Huzur içinde uyu, güzel insan.
    Prof. Dr. Kaan Yılancıoğlu
    @drkaanyl
    ·
    18d
    Çok büyük bir insandı, bizleri hem güldürdü hem de insanlık adına çok şey öğretti Seyfi Dursunoğlu.
    Kalbinden geçtiği gibi mirasını ÇYDD 'ye bıraktı, ama insan doğası açgözlüydü, saygısızdı!
    Yeğenleri mahkemeye verdiler, miras bizim diye!
    Şimdi kaybetmişler umarım istinafta da kaybedecekler!
    ..............................................

5. Mustafa Seyfullah Kılıç
    @MusSeyfKilic
    Gazze'den ve İsrail hapishanelerinden getirilecek Filistinlilerin , Hatay'da belirli bölgelere yerleştirileceği bilgisi var.

6. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    2s
    🚨 Güçlü Güneş patlamaları yeniden başladı, bilim insanları da şaşkın: 'Beklenenden erken döndü'

7. ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    1 sa
    Onur Yılmaz itirafçı oldu: Marka Holding’in sahibi Mine Tozlu Biçer benden 6 liralık hisseyi manipülasyonla 11 TL’nin üzerinde satmamı istedi. Küçük yatırımcıya mal satıp 72 milyon TL kazandık.

8. Nedret ERSANEL

@NedretErsanel
    ·
    1 sa
    Trump: İsrail’e çok güzel silahlar verdik ve o da bunları çok güzel kullandı.

‘Biz öldürdük’ demenin İngilicesi işte..

Sayfa 2505/2507 İlkİlk ... 1505200524052455249525032504250525062507 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •