Sayfa 1077/1077 İlkİlk ... 7757797710271067107510761077
Arama sonucu : 8614 madde; 8,609 - 8,614 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. TTK m. 397: Anonim şirketlerde denetçinin seçimi zorunludur.

TTK m. 398: Denetimin kimler tarafından ve hangi esaslarla yapılacağını belirtir

2. İlk düzenleme:
    2012/4213 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı
    23 Ocak 2013 tarihli ve 28537 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

Güncel düzenleme (halen yürürlükte olan)
    2018/11597 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı
    26 Mayıs 2018 tarihli ve 30432 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

Bu kararlar, TTK'ya dayanarak çıkarılmıştır

3. onur enselenmiş--

4.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    onur enselenmiş--
    Kim şikayet etmiş acaba yine tozlunun oyunudur 4 liraya düşsede alsak diye hesap yapıyordur

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Kim şikayet etmiş acaba yine tozlunun oyunudur 4 liraya düşsede alsak diye hesap yapıyordur
    Günaydın değerli ve güzel ÇBS Printaş mağduru dostlar..'Onur Yılmaz'dan bahsetmiş soyadını yazmayı unutmuştum..2 Onur2 kardeş,neyin nasıl olduğunu hiç bilmiyorum yani mevzuya vakıf değilim basından okudum haberi..Şirket sahibi ve hisseleri pazarlayanlar dünyaları götürmüşler...Keşke hileli şaibeli kirli işler yapanları şirketlerinin hisselerini pazarlayıp masum soygun,vurgun yapanları,dürüst,gariban küçük yatırımcıları mağdur edip ağır,yüklü zararlara uğratanların tamamını enseleseler meselam Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gibi güven duyulmayan şahısları diyeceğim dün Trabzon'da tesislerin açılış töreninde Cumhurbaşkanı RTE ile ZÜLFİKAR KILICI'na birlikte el koymuşlar samimi pozlarını görünce ama çok zor olduğunu anlamış oldum ..yani senin hırsızın,dolandırıcın,soyguncun,vurguncun,hortumcu n kötü canı cehenneme ama benimkiler masumdur ve iyi iş çıkarıyorlar misali oldumu fazla konuşmaya gerek yok..Çok yazık be kardeş..Allah kötüleri,zalimleri,kul hakkı yiyenleri,merhametsiz ,insafsızları ıslah eyleyip bildiği gibi yapsın..CBS BOYA ve ÇBS PRİNTAŞ'ın sahipleri olan Çavuşoğlu kardeşleri yaptıkları yasal olmayan gayri meşru kirli ve ahlaksız işlerden yatırımcıları dolandırmak tan dolayı neden enseleyip tutuklamıyorlar çünkü işin içinde o zamanın SPK ve BİST yöneticilerinin olurları,onayları,müsaadeleri,izinleri,imzaları var işlerini adil ve adaletli yapmış olsalardı bu gün ÇBS PRİNTAŞ borsada işlem görüyor olacaktı..Allah hidayet nasip etsinde başkalarının da canlarını yakmasınlar ...ytd..

6. düzen aynı düzen çark kurulmuş oyuncular sürekli değişiyor.
    takke aynı külah aynı

Sayfa 1077/1077 İlkİlk ... 7757797710271067107510761077

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •