Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 413/416 İlkİlk ... 313363403411412413414415 ... SonSon
Arama sonucu : 3324 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hayrola birader sen yasaklamıştın bizleri. Okumuyordun. ? Hatta eregl topiğinde yasaklayın bunları dinlemeyin elinizdekileri almaya çalışıyorlar falan diye akıl veriyordun.
    Toplama biriktirme falan o biçim işler devam mı ? Bırak A.Mergen i falan salla tinytoons izle sen .
    Yine nefret saçmaya devam. Belki ben biraz değişmişimdir ama sen belli ki kaldığın yerden devam. Ayrıca ben bu forumda hiçbir zaman hiç kimseye ne alın ne satın ne de elinizdekini almaya çalışıyor bunlar dedim. Başta sen olmak üzere sürekli insanları küçük görme, milletle dalga geçme şeklinde yorumlara itiraz ettim. O dönem elimde eregl vardı tek ve eregl forumuna dadanmıştınız. Hayır kim yazsa buraya çıkıp laf sokma derdindesin. Daha önceleri yapıldı bunlar artık geçelim. İnsanlar da sevmiyor bu boş atışmaları.

2.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Yine nefret saçmaya devam. Belki ben biraz değişmişimdir ama sen belli ki kaldığın yerden devam. Ayrıca ben bu forumda hiçbir zaman hiç kimseye ne alın ne satın ne de elinizdekini almaya çalışıyor bunlar dedim. Başta sen olmak üzere sürekli insanları küçük görme, milletle dalga geçme şeklinde yorumlara itiraz ettim. O dönem elimde eregl vardı tek ve eregl forumuna dadanmıştınız. Hayır kim yazsa buraya çıkıp laf sokma derdindesin. Daha önceleri yapıldı bunlar artık geçelim. İnsanlar da sevmiyor bu boş atışmaları.
    eregl forumuna dadanmamışTIK( Sanırım TH ı da dahil ediyorsun çoğul kullanarak ) eregl forumuna dadanan pazarlamacılara dadanmıştık.

Leş kargaları.

İblisler.

Ulan demediğiniz kalmadı benle TH a şimdi gelmiş adam bankada zararda diye laf çakıyorsun yarım aklınca. Birde takip ediyorum falan. Nerede yaaa aaa aaaa yazmıyorsa ..neredesinnnn. falan filan.

Sen onu bunu bırak fedor Toplama biriktirme devam mı eregl de. Ondan haber ver.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    eregl forumuna dadanmamışTIK( Sanırım TH ı da dahil ediyorsun çoğul kullanarak ) eregl forumuna dadanan pazarlamacılara dadanmıştık.

Leş kargaları.

İblisler.

Ulan demediğiniz kalmadı benle TH a şimdi gelmiş adam bankada zararda diye laf çakıyorsun yarım aklınca. Birde takip ediyorum falan. Nerede yaaa aaa aaaa yazmıyorsa ..neredesinnnn. falan filan.

Sen onu bunu bırak fedor Toplama biriktirme devam mı eregl de. Ondan haber ver.
    Valla senle başa çıkılmaz. Tamam sensin. Helal sana en büyük laf sokucu, kudurtucu mathias.

Babacım boş yapmayı bırak. Th ile dalga malga geçmiyorum. Sen asla sevilecek bi tip değilsin de madem geçmiş mesajları didikliyorsun oralara iyi bak TH ile sonraları nasıl konuşmuşum. Yelpaze de buraya yazıyor. Ben bu adamları takip ediyorum kardeşim ve elimde akbank hissesi de var şu an. O da akbank aldım dediği için ara ara bakıyordum ama bir süredir yazmayınca gayet makul bir mesaj yazdım. Ama senin gibi iblisin burada olduğunu unutmuşum.

Her neyse senle uğraşamam. Diğer arkadaşlar da rahatsız oluyor böyle atışmalardan. O nedenle bir sonraki mesajına yanıt vermeyeceğim. TH ve diğer değerli arkadaşların yorumlarını okumaya devam.

4. Bankacılık Sektör Raporu (Marbaş Menkul Değerler )

Bankacılık sektörü özelinde
    " AKBNK'ta 86,17 TL hedef fiyatı 87,94 TL'ye ve tavsiyemizi TUT'tan AL'a yükseltiyoruz
    " GARAN'da 198,51 TL'den 201,34 TL'ye hedef fiyatımızı yükselterek AL tavsiyemizi sürdürüyoruz
    " ALBRK'da 11,97 TL
    " HALKB'de 50,96 TL
    " TSKB'de 20,14 TL
    " VAKBN'de 36,77 TL
    " YKBNK'ta 45,01 TL hedef fiyatlarımız ve AL tavsiyelerimizi koruyoruz
    " ISCTR'de 18,65 TL ve TUT tavsiyesini sürdürüyoruz
    Rapor ekte yer almaktadır

Marbaş Menkul Değerler
    www.marbas.com.tr

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    GES'in hücreleri ve panelleri ithal. Yerli panel üreticileri var ama fiyatı rekabetçi mi? Çinli JKS bu işin lideri, adamlar hammadde tekelini de ellerinde bulunduruyor
    RES'in Rüzgar türbini ithal, bıçaklarını üreten (rüzgarla dönen blades) ABD'li TPI composite konkordatoya gitmişti, Türkiye tesisleri de kapanacak diye söylenti vardı en son. Grev de söz konusuydu, 2300 işçi çalışıyormuş az değil. Geriye kalıyor rüzgar gülünün sapı...
    Kısmet. Çinli firma ABD ye girebilecek mi? Bizim işler herkesin görmediğini görebilmekte saklı.

Brent te 58-60 USD arası dip yaptı yaptı. Bir Koftiden İran işi ile onu da sapladılar 75 USD lerden millete.

Trump acı gerçekleri bir an önce kabul etmezse ABD nin işi çok zor olacak. Aİ....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    TH nereye kayboldu? Eregl başlığında kavga ediyorduk bir ara ama yine takip ediyordum bu başlığı. Akbank 53.60'a geldi. Gerçi endeksin ve diğer hisselerin de durumu ortada. Abuk sabuk hisseleri tavan götürüyorlar. Fk lar pd/dd ler arşa çıkmış hisse hala gidiyor. Bir yanda da altın aldı başını gitti. Buraya yazan çizen yoksa TV'de Ahmet Mergen izleyeceğim 😂
    Selamlar, çetelerin savaşının ortasında kaldık. Hukuğa aykırı yollardan paralar kazanıp bunları borsa yolu ile aklamaya çalışanlar paralarına el konulmasın diye fiyata bakmadan ellerindeki malları boşaltma cihetine gitti. Arka arkaya yapılan operasyonlar çeteleri acilen satış yapmak zorunda bıraktı. Bu fırtınada kaldıraçlı malda yakalananların zorunlu satışları da işin tuzu biberi oldu. Olay budur, böyle bir gelişmeyi öngörebilmek mümkün değildi, perfect storm'un göbeğinde kaldık ama bu geçicidir.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

7. Bugünkü dolar bazında 2006 yılında yani 19 yıl önce 25 milyar dolar değer biçilmiş (%20 hisseyi 3.1 milyar dolara Citi satın almıştı, 19 yıl önceki 15.5 milyar dolar bugün 25 milyar dolar ediyor) AKBNK ın piyasa değeri bugün 6.5 milyar dolara indi. Dolar bazında en tepeden %75 e yakın bir kayıp söz konusu. Banka kendi hisselerini toplamalı. İmtiyazlı hisse yok, kurucu hisselerin tümü satın alındı.

8. İşbankasının piyasa değeri de 6.6 milyar dolara kadar indi bugün. Bünyesinde 136 tane şirket bulunduran İşbankasının gerçek değeri bana göre 6.6 nin en az 4 katıdır. (yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşümdür). İşbankası da kendi hisselerini toplamalı.

Sayfa 413/416 İlkİlk ... 313363403411412413414415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •