Artan

4,07 10 18:10
10,45 10 18:10
80,30 10 18:10
15,84 10 18:10
4,62 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 18:10
26,64 -10 18:10
26,12 -9.99 18:10
272,75 -9.98 18:10
286,50 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.226.052.562,50 18:10
9.715.077.469,95 18:10
8.702.153.120,50 18:10
7.872.799.192,40 18:10
7.444.557.340,42 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 260/261 İlkİlk ... 160210250258259260261 SonSon
Arama sonucu : 2087 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

3.kasım-aralık 2022 itibariyle kur artışının baz etkisi sona erdi ve enflasyon düşmeye başladı, mayıs.2023 itibariyle ukrayna savaşı kaynaklı etkiler de endeks dışı kalmıştı ve enflasyon mayıs'ta %40, haziran'da %38 olarak tecelli etti..
    Bu tecellide seçim de etki etmiş olabilü tabi.

Herkesin kendi bileceği iş de ben şahsen seçimden önceki 6 ayı baz almam. Değerlendirmemi 2022 aralığa göre yaparım.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu tecellide seçim de etki etmiş olabilü tabi.

Herkesin kendi bileceği iş de ben şahsen seçimden önceki 6 ayı baz almam. Değerlendirmemi 2022 aralığa göre yaparım.
    mühim olan nokta şu : mesela bi kur artışı oldu (ekim.2021- mart.2022 arası %60) bu fiyatlara yansır, ama tek seferlik bi etkidir, sonraki 15 ayda kur kontrol altında hareket etti, böylece yıllık artış oranı seçim zamanı %40 dolayına gelmiş oldu, bu %40 normal enflasyon oranıdır kur artışından sonra görülen %80+ seviyeleri değil- bu zirve rakamlar kur artışının yansımasıdır ve tek seferliktir

şimşek de gelir gelme bi kur artışı yaptı, vergi ve kamu fiyatlarına devasa zam yaptı, böylece %70'lere kadar gitti, bunların tek sefer etkisi geçince yani ertesi yıl, tüfe %30-40 arasına yerleşti, bu normal enflasyon platosu.. şimşek ne yaptı ettiyse bunu düşüremedi.. başarısız oldu.. açık ve net

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yine long olduk, ama tetikteyim
    11400 altı çalışırsa stoplamaya başlarım

niye long açmaya niyet ettim, yarın akşam rating açıklaması var s&p, eşşek değilse artış yapması lazım.. buna oynamak isteyenlerin bugünden hafif hafif pozisyonlanmaya başlaması beklenir
    resmen malaphatin önünden donsuz geçmişiz, not beklentisi falan kimsenin umru değil, ucuz atlatmışız dünkü denemeyi..

temiz eller operasyonları giderek derinleşiyor, paramount cihan ekşioğlu alınmıştı, dün-bugün alınanlar arasında masonların başı remzi sanver, eski tcmb emrah şener, bingöl ailesi falan diye gidiyor.. hepsi büyük para sahibi tipler, borsadaki satışın bu tarz tiplerin portföyü olduğu açık, yani fiyat hedefi şu bu falan yok.. en son böyle bi satışı ekim.2008 gibi hatırlıyorum, lehman batınca hedge fonlar fiyata bakmadan bi ay boyu satmıştı

herhalde bunlara da siyasi operasyon diyemeyiz, baş hırsız derdest edildiğinde hemen -bu bir siyasi operasyon' yaygarası koparmışlardı çünkü.. iddianameler vakti yaklaştıkça cehape'deki panik büyüyor, partiden kaçan kaçana, bazıları akape'ye kabul ediliyor, bazıları kabul edilmiyor

imamoğlu trollerinden biri yaklaşanın ne olduunu anlamaya başlamış -aman safları sıklaştıralım, dağılmayalım diye gazetecileri tehdit etmiş

https://x.com/sohretcank0lsu/status/1978346142891925834

4. dün bugün alınanların portföylerinden değildir bu satış, muhtemelen borsayı yapan büyüklerden bazıları sıranın kendilerine yaklaştıını görüyordur, öyle bi satış.. endeks mühendisliği yapayım falan gibi bi dert de yok artık, alıcıyı bulduğu an yapıştırıp geçiyorlar, fiyat mefhumu kaybolmuş durumda

5. en enteresan olan, emrah şener'in tutuklanması, bazı bkm ihalelerinde yolsuzluk yapmış.. emrah şener, tcmb rezervlerinin arka kapıdan satılması ve kkm gibi uygulamaların mucidi.. mehmet şimşek'in de merrill lynch günlerinden arkadaşı

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    resmen malaphatin önünden donsuz geçmişiz, not beklentisi falan kimsenin umru değil, ucuz atlatmışız dünkü denemeyi..

temiz eller operasyonları giderek derinleşiyor, paramount cihan ekşioğlu alınmıştı, dün-bugün alınanlar arasında masonların başı remzi sanver, eski tcmb emrah şener, bingöl ailesi falan diye gidiyor.. hepsi büyük para sahibi tipler, borsadaki satışın bu tarz tiplerin portföyü olduğu açık, yani fiyat hedefi şu bu falan yok.. en son böyle bi satışı ekim.2008 gibi hatırlıyorum, lehman batınca hedge fonlar fiyata bakmadan bi ay boyu satmıştı

herhalde bunlara da siyasi operasyon diyemeyiz, baş hırsız derdest edildiğinde hemen -bu bir siyasi operasyon' yaygarası koparmışlardı çünkü.. iddianameler vakti yaklaştıkça cehape'deki panik büyüyor, partiden kaçan kaçana, bazıları akape'ye kabul ediliyor, bazıları kabul edilmiyor

imamoğlu trollerinden biri yaklaşanın ne olduunu anlamaya başlamış -aman safları sıklaştıralım, dağılmayalım diye gazetecileri tehdit etmiş

https://x.com/sohretcank0lsu/status/1978346142891925834
    başlığı açana bir sorum olacak. diyelim ki bir yolsuzluk, hukuksuzluk vs. olsa ve sonuna kadar ispatlı delilli olarak mevcut güç sahipleri bundan sorumlu olsa, siz sayın başlık sahibi, şu anki babayiğitliğinizi gösterip alenen ve açıkça baş hırsız vs gibi tanımlamaları hoyratça kullanabilecek misiniz ? hem savcı hem yargıç olabilecek misiniz ? yoksa sadece, size uzanamayacak dokunamayacaklara hakaret etme ve suçlama gibi bir hobiniz mi var?
    Son düzenleme : ellocu; 17-10-2025 saat: 13:12.

7.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    başlığı açana bir sorum olacak. diyelim ki bir yolsuzluk, hukuksuzluk vs. olsa ve sonuna kadar ispatlı delilli olarak mevcut güç sahipleri bundan sorumlu olsa, siz sayın başlık sahibi, şu anki babayiğitliğinizi gösterip alenen ve açıkça baş hırsız vs gibi tanımlamaları hoyratça kullanabilecek misiniz ? hem savcı hem yargıç olabilecek misiniz ? yoksa sadece, size uzanamayacak dokunamayacaklara hakaret etme ve suçlama gibi bir hobiniz mi var?
    kardeş siyasi hassasiyetini anlıyorum, ama bu hassasiyetinin muhatabı ben değilim, üslubumdan rahatsız oluyorsan okumazsın, engellersin vs.. mesela oy verdiğin bay kemal'in ikide bir -ben çalmadım' demesinin altında yatan ima nedir sence ?? yahut yine oy verdiğin meral hanımın -seçilmesine vesile olduklarımızın daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladım' cümlesindeki muhatap kimdir ??

öte yandan atatürk'ün makamında oturan ve yasal dokunulmazlığı olan şahsın hergün hangi hakaretlere maruz kaldığını görmen için sadece kendi etrafına bakman yeterli, cb hakkında duyduğun ithamlarda da aklına geliyor mu ispatlı delilli mahkeme kararlı olup olmadığı ?? hırsız ithamımdan çok rahatsız olduysan şikayet edersin savcılığa, yada cimere veya sedat peker'e..

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    kardeş siyasi hassasiyetini anlıyorum, ama bu hassasiyetinin muhatabı ben değilim, üslubumdan rahatsız oluyorsan okumazsın, engellersin vs.. mesela oy verdiğin bay kemal'in ikide bir -ben çalmadım' demesinin altında yatan ima nedir sence ?? yahut yine oy verdiğin meral hanımın -seçilmesine vesile olduklarımızın daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladım' cümlesindeki muhatap kimdir ??

öte yandan atatürk'ün makamında oturan ve yasal dokunulmazlığı olan şahsın hergün hangi hakaretlere maruz kaldığını görmen için sadece kendi etrafına bakman yeterli, cb hakkında duyduğun ithamlarda da aklına geliyor mu ispatlı delilli mahkeme kararlı olup olmadığı ?? hırsız ithamımdan çok rahatsız olduysan şikayet edersin savcılığa, yada cimere veya sedat peker'e..

siyasi bir hassasiyetim yok. tutarlılık, vicdan ve karakter hassasiyetim var. yakın olduğumu düşündüğünüzü varsaydığım kitleye de, mevcut yönetime de aynı uzaklıktayım. sezgilerime güvenmek isterim , imamoğluyla hiç işim olmaz. cb na itham ve hakaretlerde bulunuluyordur elbet. hukuki karşılığı da,yaptırımı da veriliyordur çoğunlukla, bunu hepimiz biliyoruz. sorumu anladınız ama cevap vermediniz, başka şeylerden bahsettiniz, savunmaya geçtiniz ve nihayetinde komik tavsiyeler ve akıl verdiniz. siz cevap vermeden cevap verdiniz, durum anlaşılmıştır...
    Son düzenleme : ellocu; 17-10-2025 saat: 14:32.

Sayfa 260/261 İlkİlk ... 160210250258259260261 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •