Kirkoru dinlemek lazımmış beya...
Kirkoru dinlemek lazımmış beya...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Hey allahim diğer dediklerini yapan kim ekmelettini aday yapan kim.simdi gene yazacağım tonla sey de artik beni baydı bu konu.degisik bir forumdas ,takıntılı.
Belki de Mayıs 2023 seçim sonuçları vicdanını rahatsız ediyor, kimbilir.
Forumda S1 ci ve fiziki altıncılar düşse de alsak derdinde. Ama Bloomberg ile büfe arasında %10 opsiyon var. Bloomberg de 5800 büfede 6300. İngiliz kimse almasın diye makası baya açıyor. S1 de %20 den fazla opsiyon var. O arada düşüyor da benim korkum damat geçerse onun başına sonsuz S1 üretir korkusu. Her delik tıkalı nefes alacağız diye umuyoruz.
Bunlar trol,çoğuınun öz geçmişini inceledim böyleleri çok çeşitli netlerde,onlar sorsan nasıl buluyor acaba der,deepwep denen bir yer olduğu malum bütün bilgiler hep orada,çoklarının şifreli yayın yapan netleri mevcut,üye oluyorsun bütün bilgiler önüne seriliyor,malum panam,wikiliks belgeeri vs hep oradan çıkmış, tam bir ağ hattı,bütün devlet bilgileri oraya sızdırılmış,bildiğim 8 bölümden oluşuyor,en fazla 5 cıvarına girebiliyorsun,ben bildiğim güvendiğim aracı kurumum sayesinde ulaşıyorum,sadece yüzeysel olarak %10 kısımı biliniyor,%90 kısımı bilinmeyen kısım,bu forumda bir arkadaşımız oraya girmiş hangi bölüm bilmiyorum dedi başımı zor kurtardım dedi,neyse...
Az evvel CNN TÜRK Kanalında Berhan Şimşek fırtınası vardı resmen. Baştan sona izledim programı. Bu kadar aklı başında bir chp'li zor bulunur bence hitabeti siyasi zekası 10 numara 5 yıldız. Keşke kuyruk başkan özel yerine kendisi partinin başında olsaydı dedim. Ağzına ve yüreğine sağlık kendisinin, tüm tespitlerine aynen katılan milyonlar olduğunu bilmesi yeterli.
![]()
Yer İmleri