Originally Posted by
Tinaz
Yukarda
Önce fabrikasının çatısına ges kurmayı akıl etsin o. diyordun şimdi şirketin patronu hakkında hoş olmayan isnatlarda bulunuyorsun.
Amacın ne anlamadım, eğer bugün 8.79 TL. yi kaçırdıysan ( ki ben 8.79 TL. den aldım bugün ) boşuna yazıyorsun, sen iyisi mi bu işyatırım ın raporunu bi oku.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=MOGAN
15.96 TL. hedef fiyat diyor, %77 artış potansiyeli diyor AL tavsiyesinde bulunuyor.
Bize ne adamın kel kafasından.
İnsan önce kendisine bakacak bu hayatta. Yazdığım onca hiç kimsenin yazamayacağı bilse bile yazmayacağı şeyler arasında buna mı takıldın. Dediğim gibi ben yeteri kadar yazdım onu da senin için yapmadım. Bir insana ancak onun anlayabildiği kadar anlatılabilir bir şey.
Ben bir hisseyi alacaksam ha 8,79 ha 9 ben küçük dalgada sörf yapmam. Bu hisseyi Tevfik Yamantürk ne olur al dese 1 lot dahi almam. Alan hayrını görsün. Patronu bilmeyen biri hisseyi hiç bilmez.
Halka arzdan alan bu zamana kadar taşıyorsa dolar bazında % 50 zarar etmiş o zamanda yanlış hatırlamıyorsam bu rasyolar güya yersen % 25 iskontolu halka arzdı. Halka arzı yapan kim? Senin raporu hazırlayan kurum. Bak bakalım arka sayfalarda var ben ne yazmışım? Burada çok bile yazdım. Adım Hıdır elimden gelen budur. Kalın sağlıcakla
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri