Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 84/85 İlkİlk ... 347482838485 SonSon
Arama sonucu : 674 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kural 1 : Altın bozulmaz
    Kural 2 : Hanımın altını hiç bozulmaz.
    Altın kural : Altını olan kuralı koyar.

Not : Hesap dediğinize göre Bankadaki mevduat altını bozmuşsunuz.
    Orada makas, bahçe makası gibi. Hatta kol gibi. Aynı gramı yerine koymak bile çok zor. Altın fiyatında ciddi çöküş olmalı anca. Diğer yandan ülke Merkez Bankaları altın alımına devam ediyor. Trump faktörü var. Altın ve altıncının dostu.
    Başkan akıllı adamdır, böyle hata yapmaz diyeceğim ya, nasıl oldu bilmem, yaşlandı mı ne, zaten Kızılay'da soyunurum diyen kadını görmek için Kızılay'da pusuya yatmaktan sabıkalısın ne işin var kızın altınlarında birader.

Otur evde be yaa..

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kural 1 : Altın bozulmaz
    Kural 2 : Hanımın altını hiç bozulmaz.
    Altın kural : Altını olan kuralı koyar.

Not : Hesap dediğinize göre Bankadaki mevduat altını bozmuşsunuz.
    Orada makas, bahçe makası gibi. Hatta kol gibi. Aynı gramı yerine koymak bile çok zor. Altın fiyatında ciddi çöküş olmalı anca. Diğer yandan ülke Merkez Bankaları altın alımına devam ediyor. Trump faktörü var. Altın ve altıncının dostu.
    Bu piyasada fırsatlar bitmez Ayhan başkanın gözü derinde o kırk kere teknikcilere sağa sola sormuştur. O yaş tahtaya basmaz. Basarsa yılbaşından Viyana Paris yapar affettirir. Bu fidumda bir tane herif var o da Ayhan başkan. Ayhan başkan hanımdan korkmaz Karadenizli adam hanımdan korkar mı yav

3. Ayhan Başkan, altınları nakit ödese bile kendini affettiremez, zira yenge zaten Ayhan Başkanın cebindeki ve pangadaki paralarını kendi parası kabul etmektedir. Götüreceği yemekler vesaire harcayacağı paralar yengemiz gözünde, ortak hesaptan yenilmiş olacaktır. ( Türk kadınlarının genel yaklaşımı dikkate alındığında)

Yani her koşulda Ayhan Başkan, yengenin parasını yok etmiştir, bu durumda kendisini hazin bir son beklemektedir.

Sadece altının düşmesi onu kurtarabilir. Kendisinin nefesi kuvvetli bir hoca ile Altın Düş Paraparapom duasına çıkması gerekmektedir..

Allah yardımcısı olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Brent % 3,5 artmış.

Üç buçuk atmaya başladım hafiften.
    Kesin ittirirler.

Pompayı Pompayı
    İttirme biraz hafif kalacak gibi kaktırıp !!şey yapacaklar gibi.
    98 kuruşcuk indirimim tadını çıkaramadan,
    Bir habere göre 2 tl
    Bir habere göre 2.30 tl
    Kaktıracaklarmış.

5. Ayhan başkanın altınlar bankada ise iyi etmiş. Ayhan başkan onu fiziki ya da S1 şeklinde düzlüğe çıkarır. Rahat olun Karadeniz evladı Ayhan başkan yaş yere basmaz. Ben Ayhan başkanın tarafındayım.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dün hanımın altın hesaplarının %70 ini zorla bozdurdum.
    Altın çöksün diye bekliyorum
    yoksa yandım
    Ben düğünden sonra
    1.yıldan başladım 8 yıla kadar hepsini yavaş yavaş okuttum. Bir bıraktım.bileklik tarzı olduğu için.
    Zaten benim geçici emanetimdi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkanın altınlar bankada ise iyi etmiş. Ayhan başkan onu fiziki ya da S1 şeklinde düzlüğe çıkarır. Rahat olun Karadeniz evladı Ayhan başkan yaş yere basmaz. Ben Ayhan başkanın tarafındayım.
    Sen yanliş anladın galiba, Altınlar eş'inin, Başkanın değil.

Biz de onun hayatını kurtarmaya uğraşıyoruz.

Karadenizli adam Hanımdan korkmasına korkmaz da, bu eve gidemiyor..

8. Allah'tan Ayvalık'tan evli.

Ya gelin Trabzonlu olsaydı.

Reha müdür mü ne biri demişti, bunun 5 mermi atar, toplu smith westonu var, boy pos kaldırmadığı için daha büyüğünü alamıyor diye.

Eğer gelin Trabzonlu olsaydı işi bayağı zor olacaktı, Trabzon'da kızlara, 5 metreden koca vuramayana nüfus kağıdı bile vermezler.

Sayfa 84/85 İlkİlk ... 347482838485 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •