Çok yüklü longdum şimdilik kar cebe yakışır
Sabah ki hareket müthiş supriz oldu
Tekrar long olacagim
Çok yüklü longdum şimdilik kar cebe yakışır
Sabah ki hareket müthiş supriz oldu
Tekrar long olacagim
Sahaya gelirsek chp de ve piyasada bir rahatlık var , Özel bugun isveçe gidiyormuş programını ertelememiş , sabah haberlerde fox muhabiri anlatıyor geçen davada 7 otobüs çevik kuvvet otobüsü vardı şimdi 1 tane diyorbugun güne yeni operasyonla başlandı , hatta yeni daha önce kullanılan aynı dedikodular var dün akşam dostlarım msj atmış graf bakıyorsun herkes hazır , vıop tarafı hazırlanmış pastası pazartesinden beri makinalar yağlanmış her 2 yöne ınsıder üzerinden hareket etmeye sonuç olarak graflara bakıldığında geçen cumadan beri bu hafta ne olacak hepsini biliyorlar hafta başından beri işlemleri bu yüzden 240 dk grafı öyle duruma getirdilerki ince işçilik var
17 sinde geçen cuma kanal alt bandından açığa satışlar kapatılıp alıma geçiliyor piyasa bu hafta dava vs den dolayı kenarda ama bakıyorsunuz pazartesiden beri yukarı hareket devam ediyor kim yapıyor badem ınsıder kanalın içinde dün direnç bölgesinden kapattı formasyonu gelen habere göre kırılımı yapacak bizde burada omu olur bumu olur diyoruz bakalım ne tarafa kıracak.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ne diyorlardı artık kimsenin tapusunun, diplomasının garantisi yok ellerinizden alabilirler.
https://x.com/KaracasuHande/status/1981000966632538554
Sabah ki hareketin nedeni
Saat 9 gibi izledim
Adliye önünde tek bir polis arabası varmış
Ytd
Cidden her sabah bir aksıyon var. Bıktık
.......
Rasim Ozan Kütahyalı:
Şu an İsmail Saymaz Halk TV’de, casusluk soruşturması kapsamı dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanabileceğini söylüyor. Kayyum olarak İstanbul Valisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak atanabileceğini ifade ediyor. Durum çok ciddi. Ortam kritik.
Yer İmleri