Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 455/456 İlkİlk ... 355405445453454455456 SonSon
Arama sonucu : 3644 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Sonbahar kendisini iyice hissettirmeye başladı. Parkımız rengini sarıya çeviriyor. Yapraklar dökülmeye başlıyor. Sonbahar hüzün mevsimidir. Kendince bir güzelliği vardır...

Bu manzaraya bu parça gider

https://youtu.be/Sv37kx37PvQ?si=foL3AAIAM8eaE1jn
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Güzel parça...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Güzel parça...
    Akşamüstü tesadüfen denk geldi benimde çok hoşuma gitti, sizin manzaraya uygun olur diye düşündüm
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Dün CandleSticks için düşüş teyit seviyesi olarak 10.820 vermiştik. Bugün de en düşük 10.823 görmüşüz...!!!

Daha aşağıya zorladı ama bir türlü inmedi...!!!

Şimdi kullandığımız 2 sistem var diye düşünelim. Birisi Cuma AL vermişken, diğeri Cuma SAT 'a hazırlan mesajı verdi. Bugün seviyenin altında kapatsaydık CandleSticks sistemi SAT vermiş olacaktı...!!!

Ne kadar kafa karıştırıcı değil mi...???

Demek istediğim şu:

- Mükemmel sistem yoktur. Her sistemin kendince eksiklikleri vardır...

Yapılması gereken;

- Birleştirilebiliyorsa sistemleri birleştirip ortaya yeni bir sistem koymak...

- Birleştirilemiyorsa, başlanılan sistemle yola devam etmek...

Yani;

- Birleştirmeyi başaramamışsak, diğer sistemin sinyalini göz ardı etmek gerekir. Yoksa karmaşa bitmez. Bazen daha kârlı işlemler yaparken bazen de çok zararlı işlemler yaptıracaklardır...

T/A hocam;

CandleSticks sistemi bence harika işliyor. Aşağıdaki grafiğinizde;

Bu dikey kırmızı çizgileri sistem mi atıyor yoksa kaldırma imkanınız var mı? Çünkü okumayı oldukça güçleştiriyor. Sadece AL ve SAT sinyallerinde gelecek kırmızı ve yeşil dikey çizgiler konulsa nasıl olur diye düşündüm. Ben kırmızı dikey çizgilerin kalkmış halini çok merak ediyorum. Mümkün mü hocam? Değilse de sorun yok...

Saygılarımla...

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    T/A hocam;

CandleSticks sistemi bence harika işliyor. Aşağıdaki grafiğinizde;

Bu dikey kırmızı çizgileri sistem mi atıyor yoksa kaldırma imkanınız var mı? Çünkü okumayı oldukça güçleştiriyor. Sadece AL ve SAT sinyallerinde gelecek kırmızı ve yeşil dikey çizgiler konulsa nasıl olur diye düşündüm. Ben kırmızı dikey çizgilerin kalkmış halini çok merak ediyorum. Mümkün mü hocam? Değilse de sorun yok...

Saygılarımla...

Kırmızı ve Yeşil ince dikey çizgileri bölgeleri belirlemek için attırıyordum. Seçimli olduğu için kaldırması kolay...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Kırmızı ve Yeşil ince dikey çizgileri bölgeleri belirlemek için attırıyordum. Seçimli olduğu için kaldırması kolay...

Bence çok güzel oldu. Yine de yayınlarken seçiminizi size bırakıyorum hocam. Mumların üzerindeki kırmızı açıklamalar kolayca okunuyor. Tökişbulz ellerinizden öper

Saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bence çok güzel oldu. Yine de yayınlarken seçiminizi size bırakıyorum hocam. Mumların üzerindeki kırmızı açıklamalar kolayca okunuyor. Tökişbulz ellerinizden öper

Saygılarımla...
    Yatay Grid çizgilerini de kaldırabilirim ama fiyat okunabilirliği azalabilir diye bu şekilde devam ediyorum...

Böyle daha iyi okunabiliyorsa böyle devam ederiz...

Türkiye 'de daha kapsamlısı var mı bilemiyorum ama TurkishBulls sitesinden daha iyi yakalıyor. Bazen 1-2 yerde farklılaşma oluyor o da normaldir. Herşeyi kontrol etmek mümkün olmuyor...!!!

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yatay Grid çizgilerini de kaldırabilirim ama fiyat okunabilirliği azalabilir diye bu şekilde devam ediyorum...

Böyle daha iyi okunabiliyorsa böyle devam ederiz...

Türkiye 'de daha kapsamlısı var mı bilemiyorum ama TurkishBulls sitesinden daha iyi yakalıyor. Bazen 1-2 yerde farklılaşma oluyor o da normaldir. Herşeyi kontrol etmek mümkün olmuyor...!!!
    Benimkisi kişisel bir istekti hocam. Diğer arkadaşlar ne düşünürler bilemiyorum ama bu şeklide beğendim.

Turkishbulls hakkında söylediklerinze katılıyorum. Gerçekten daha iyi bir çalışma, tebrik ederim...

Sayfa 455/456 İlkİlk ... 355405445453454455456 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •