Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 48/50 İlkİlk ... 384647484950 SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yazilarima bir sure ara verecegim.....

CELIK COCUKLA ugrasmak zor....kufur ediyorlar....yorumlarima....amrikedekiler gibi yorumla cevap vermek yerine kufurle cevap veriyorlar....

CAHILLIK DIZ BOYU DESEM AZ....bok icinde yuzuyorlar....

onumuzde ki ay....YOU TUBE yayini yapan bir dostumun kanalinda....CANLI KONUSMALARIM OLACAK....BORSA UCUN....

sadece uye olanlarin izlemesini sagliyacak sekilde hazirliyacak....IVIR ZIVIR USAGLAR OLMUYACAK.
    Kuzu Emmim,
    Yıllardır seni takip eden, senin bakış açınla ufkunu açtığın yeğenlerin, takipçilerin var. Pireye kızıp yorgan yakmasan sevinirim.

Bu alemin piri kralı sensin... bunu yıllardır seni takip eden herkes bilir...
    Bırakma bizi...skender ile yalnızlığa..

2. bölüm2
    Burada teknik veya temel analiz yapıyorsan altını doldurucan arkada yine bir seneryo yazmışın ama olma ihtimali sıfır neden çünkü yeni dünya düzeni başladı onu göremiyorsun , Trump bile 3-5 ay sonra ne olacağını bilmiyor epstein davasından belki görevden alınıcak , belki daha önce upradığı gibi suikastte uğrayacak , senetoyu meclisi kaybedecek senin seneryo bu yüzden çöp olur,Daha bir sürü seneryo var yeni dünya düzeninde 2 lik yaşanacak ABD 2026 da siyasi ve halk anlamında belki dünyada likilite krizi olacak daha fazla sonuç olarak dünya piyasaları bile ınsıder trader sistemine dönmüşdür artık eski düzen yok daha başka hikayelerde var biraz olgunlaşsın yazarız.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    LOGOS....

BORSA-FAIZ-KUR ucgeninde....4 aydir suren....kararsiz denge....SONLANIYOR....

borsadaki buyuk para.....KALDIRAC ETKISINI KORUMAK UCUN.....hamle yaparak....13 000 e ulasacaktir....ARALIKTA....

aksi halde.....

KALDIRAC ETKISI YOKOLUR.....buna izin vermezler...
    Bölüm3

20-40 bin öngörün var 2026 ilk yarı sene sonu diye önce şu 4-5 aydır salladığın aralıktaki hedefini tuttur.pıst son kapanış 10500
    yoksa burada en kolay olanı hedef vermek

4. bölüm4

9 binde mala sokmuşunya milleti mesala çok eregl güzellemesi yapıyorsun sasa ismini zikrettiklerin hala bu tahtalarda maldamısın maldaysan tarihi ile mevcut ekstreni at tebrik edicem bu alemde raconu ben keserim diyorsun ya racon ekstredir.
    neden millet burada geldi 1-2 ay önce 31 lerde eregl satılırmı dediğinde sen 46 gidicek dedin 23-24 de eregl şuanda onlarla beraber şuanda sende eregl tutuyorsan ben seni tebrik edicem hodri meydan

5. bölüm5
    Ben senin gibi racon kesmem bu piyasada elimi görüyorlar çünkü , benim param piyasayı yapanlardan daha az kelime oyununa gerek yok bu yüzden ama hatırı sayılır işlemler analizler yaparım sende takip edenlerden ve itiraf edenlerdensin , 2024 sonundan beri yazılarım vıop topiğinde bilenler takip edenler okumuştur bu piyasanın ınsıder trade piyasası olduğunu ben yazdım millet 15-16 bin endeks derken biz kanal içinde trade ettik piyasayı sende hamallık yaptın eğer satmadıysan malını 9 binde aldığın mallar varmışya pıst 10500-10200 leri gördü bu sürede kaç kere gitti geldi bazı tahtalar eregl gibi aldığın fiyatın altında bu yüzden yazdıklarınla çelişme bekliyorum eksterni atabiliyorsan

6. bölüm6

Madem bu kadar takip edildiğini düşünüyorsun X de aç hesap bakalım kaç kişi gelecek etkileşimde bulunucak , burada okuyanlar bile 5-10 tanesi öbür köyden getirdiğin kişiler yeni üye doluvıop topiğine geldin kaç gün barındın onu söyle çünkü senin geride kalmış analizlerin şuanki hem global hem bizim piyasada zayıf kalır bunu öğretmeye çalıştık sana rus uçağı düştüğündede yine dinlemedin donuna kadar aldılar bu yüzden insanların görüşüne saygı göstermeyi öğren kendinide olduğun fazla sen büyütme görürsek bir farklılığını biz büyütürüz

7. bölüm7

evet hikayemizi kısaca özetledik vakti saati geldiğinde bakarız öngörülere kendi öngörümü genellikle sene sonu paylaşırım 2024 ne söylediysek 2025 için ınsıder trade piyasası dedik bunu millet yaşadı kanalın içinde 2026 öngörümüde vıop topiğinde paylaşıcam .
    kolay gelsin bol kazançlar.

8. Çağın mucizesi, yerli ve milli bir matkap ürettik.
    90 derece açıyla çalışıyor. Dünyada ilk. USA'da bile yok mnk.
    Sadece Türk'ün furuşkan evlatları bilebilir kıymetini. O derece yerli ve milli...
    Sanırım en iyi burada satılır.:

İlgilenenler mesaj atsın.

NOT: ALMAZSANIZ PATATENTİ YAKACAK, ÜRETİMİ DURDURACAĞIZ.
    HEM ÜLKEMİZ, HEM DE İNSANLIK MAHRUM KALACAK BÖYLE BİR BULUŞTAN....
    Son düzenleme : KısaVade; Bugün saat: 15:04.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 48/50 İlkİlk ... 384647484950 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •