senin anneannenin..... 20-06-2024 , ıeyho 5 tl , petkm 21.00 , bugün ıeyho , 54 tl , petkm 16.92 tüüüüühhhhh....
senin anneannenin..... 20-06-2024 , ıeyho 5 tl , petkm 21.00 , bugün ıeyho , 54 tl , petkm 16.92 tüüüüühhhhh....
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Tam manyak parayı yine bankaların havuzuna soktular. Bu hammala önce yükleyip sonra diğerlerine yüklüyorlar. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Kaderdaşım, petko zede arkadaşım, derbeder vede çilekeş ortağım petrol abi, bu yazını görünce aklıma 1 ekimde yazdığım hikaye geldi. Aradan 1buçuk ay geçmiş ve ieyho boyuna yükselmiş, way bee insanın kaada baktıkça way bee diyesi geliyor.
1 ekimde yazdığım gönderiyi aşaya tekrar alıntıladım. Birazdan yıllardır hamal gibi ieyho taşıyan arkadaşı arayıp sorucam keyfin nasıl, yerine geldi mi? deye
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri