Hacim durumlarına bakıyorum endekste hiç endeksi tutan hisse yapmamışlar. Başıboş kendi haline burakmislar, ilginç. Ytd
Zopa yerken müzük iyi geliyor bünyeye
https://www.youtube.com/watch?v=T9WX09nZXgA
Hamdım Piştim Yandım
Bugün bazı hisselerin ve hanifinin açığa satış cezasının bittiği gündü yanlışım yoksa.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yine istenilen olmadı, olmuyor. Neyse ki son süreçte bir nebze de olsa topladı. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Al ver al ver bu işin sonu nereye varacak bilmiyoruz.
Bu çocuk okuyacak mı bilmiyoruz
3 yıldır bu kaatta alçak sürüne sürüne paramız pula döndü.
Nolcuuk böyle
Niye olmuyor
Ne zaman yüzümüz gülecek
Bu nasıl bir çiledir böyle
Sabır sabır nereye kadar
Hadi o beklenen gün geldi çattı, diyelim ki sıra buna geldi
Bu kaat ralli yaparken biz içinde olabilecekmiyiz
Ya herif dökmek istediklerini dökemediyse turşu nasıl kurulur bilmiyorsa nolcuuk
Aklımda deli sorular var
Sanırsam deliriyorsun fuat abi
Hamdım Piştim Yandım
Alışta verememek var, veripte alamamak var. Adamlara farketmiyor nereden alıp nereden vereceklerini bildikleri için. Petrol hc 1724 üstü ben ise 1717 üstü kapanış bekliyordum oysaki. Küçücük mutluluğun peşindeydik olmadı. Lakin günlük ve haftalıkta desteklerin üzerinde kapadık. Haftalık 1682 günlük 1701 haftaya kaldı yine. Tahtacı yatacak yerin olmayacak bu gidişle. Ytd
Yer İmleri