Artan

249,70 10 18:10
108,50 9.98 18:10
21,94 9.97 18:10
259,50 9.96 18:10
21,22 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 18:10
9,96 -9.95 18:10
16,38 -9.95 18:10
1,41 -9.03 18:10
21,86 -8.07 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.647.548.492,50 18:10
8.598.707.337,64 18:10
6.479.891.340,50 18:10
6.323.791.257,20 18:10
5.969.869.447,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 572/573 ÝlkÝlk ... 72472522562570571572573 SonSon
Arama sonucu : 4578 madde; 4,569 - 4,576 arasý.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuðum

1.  Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
    nasýl diyorduk abi

''siz bilirsiniz bir iki, ben bilirim oniki ''

abi sen maldasýn, biran önce yükselmediði için kýzýyorsun

biz nakitteyiz... biran önce düþmediði için kýzýyoruz

bizim riskimiz senden 2 kat fazla... düþünce alýrýz deye beklerken ralliyi kaçýrma durumumuz var...

bak akbank 64 lira... alýyormuyum HAYIR...

hadi 70 oldu... nasýl alacam ? sittin sene imkaný yok

o yüzden

2,10 dolar verem sulf olak

https://www.youtube.com/shorts/tXUfVLe9ktU

bende ''herþey züper, borsa fýþkýrtmalý '' diyeyim
    Topiclerde pratikte 3 kuruþ portföyü yönetemeyecek ama lafta üstadlar çok ben anlamam zaten sen beni boþver.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 23:09.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

2.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Endekis 11000 de deðil artýk onu saðýr sultanda biliyor 11400 geçene kadar piyasayý protesto ediyorum. Yazý falan yok

Hele HALKB 35,62 al time high kapattýðý hafta piyasada bu kadar itnelik biraz fazla.

Herkese iyi tatiller.
    Yanlýþ yönden bakýp milleti yanlýþ yönlendirme.

HALKB nin f/k sý PD/DD si AKBNK yi geçmiþ sonra endeks niye böyleymiþ.

Bu endeksin eksik olduðundan öte HALKB nin fazla olduðunu düþündürmeli.

3. Bir tek tane aracý kurum raporu var mý?

Halkbank ýn deðerlemelerinin Akbank dan daha yüksek olmasý gerekiyor diyen.

Nasýlsa sallamak beleþ Tekfen’in çaycýsýnýn ANZ nin ayakçýsýnýn yanýnda.

4.  Alýntý Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazýyý Oku
    Yanlýþ yönden bakýp milleti yanlýþ yönlendirme.

HALKB nin f/k sý PD/DD si AKBNK yi geçmiþ sonra endeks niye böyleymiþ.

Bu endeksin eksik olduðundan öte HALKB nin fazla olduðunu düþündürmeli.
    Ya sen neyin kafasýný yaþýyorsun ya cidden ben niye yönlendirme yazýsý yazayým niye herkesi kendiniz gibi sanýyorsunuz. Bak bende engellisin ne yazdýklarýn ne düþündüklerin benim zerre umurumda deðil.Engelle beni okuma yazýmý bak ben viop topiðine gelmiyorum yazmýyorum da senin ne düþündüðünü de zerre merak etmiyorum. Ben senin üstünü çizdim Allaha yakýn bana uzak ol yeter.Anlayana.

not : Burada yazarak Çýtak Bozkurt Bahriyeli ve pisyedili01 dostumu yönlendirip piyasayý manipüle etmeyi planlýyorum yakaladýn beni.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

5.  Alýntý Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazýyý Oku
    Bir tek tane aracý kurum raporu var mý?

Nasýlsa sallamak beleþ Tekfen’in çaycýsýnýn ANZ nin ayakçýsýnýn yanýnda.
    Gelen vurdu
    Vurdu vurdu
    Zedexe imin nickini mazlum diye deðiþtiriyorum

6.  Alýntý Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazýyý Oku
    Bir tek tane aracý kurum raporu var mý?

Nasýlsa sallamak beleþ Tekfenâ€âââââ ‚¬Å¡¬ž¢in çaycýsýnýn ANZ nin ayakçýsýnýn yanýnda.
    MOGAN iþ yatýrým raporu var sen git onu al.Elini tutan mý var? O raporlar nasýl yazýlýyor ondan mý haberin yok herþeyi bilen senin?

Zaten bu iþler yedi düvele duyurularak yapýlan iþler. Yazýlaný da ne güzel anlamýþsýn bravo sen önce bir önyargýlarýndan kurtul önyargýn mý var engelle beni bir þey kaybetmezsin. Ben sana insanca çok laf anlamaya çalýþtým ama bazen birine ancak anlayabileceði kadar bir þeyi anlatabilirsin.

Eminim tutsam bir yerde rapor paylaþsam bu seferde raporu beðenmez yine bana laf etmeye kalkarsýn çünkü olaylarý ele alýþ þeklin zaten baþtan yanlýþ. O yüzden ne kendini yor ne beni engelle geç ben seni öyle yaptým.

Mesela birisi pazartesi HALKB 50 hedef bir rapor yayýnlasa sence ben o raporu paylaþýrmýyým?

Ha ben kayda almam ama sen çok meraklýsýn madem 10-11-2025 Matrikste bir HALKB raporu var. Ýþ yatýrým kaynak. Bul bir yerden oku bakalým ne yazmýþlar. Artýk pazartesi arar 2 kelimede onlara laf edersin.

Cidden kendinizi þuralarda ne kadar komik durumlara düþürdüðünüzü bir anlasanýz.

Ha bir de unutmadan Ýþ yatýrýmýn bir de AEFES raporu var millet isyanda onu da soruver.

Ben tutar TVF yi de eleþtiririm normalde yaptýðý iþleri bazen beðenmedim zamanlar oluyor ama sýrf siz gibiler varsýnýz bu topiclerde diye bazen söylemem yazmam gereken þeylerin çoðunu da yazmýyorum.

Çünkü benim kalemimi hiç kimsenin satýn almaya gücü yetmez.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 23:36.

7.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    MOGAN iþ yatýrým raporu var sen git onu al.Elini tutan mý var? O raporlar nasýl yazýlýyor ondan mý haberin yok herþeyi bilen senin?

Zaten bu iþler yedi düvele duyurularak yapýlan iþler. Yazýlaný da ne güzel anlamýþsýn bravo sen önce bir önyargýlarýndan kurtul önyargýn mý var engelle beni bir þey kaybetmezsin. Ben sana insanca çok laf anlamaya çalýþtým ama bazen birine ancak anlayabileceði kadar bir þeyi anlatabilirsin.
    Tekrar soruyorum

Senin dillendirdiðin Halkbank ýn rasyolarý þu anda AKBANK dan yukarýda

Bir tek aracý kurum raporu var mý HALKBANK ýn rasyolarýnýn AKBANK dan daha iyi olmasý gerektiðini yazan.
    Mesela GESAN raporunu yazan kurum bu konuda ne diyor.

8.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Ya sen neyin kafasýný yaþýyorsun ya cidden ben niye yönlendirme yazýsý yazayým niye herkesi kendiniz gibi sanýyorsunuz. Bak bende engellisin ne yazdýklarýn ne düþündüklerin benim zerre umurumda deðil.Engelle beni okuma yazýmý bak ben viop topiðine gelmiyorum yazmýyorum da senin ne düþündüðünü de zerre merak etmiyorum. Ben senin üstünü çizdim Allaha yakýn bana uzak ol yeter.Anlayana.

not : Burada yazarak Çýtak Bozkurt Bahriyeli ve pisyedili01 dostumu yönlendirip piyasayý manipüle etmeyi planlýyorum yakaladýn beni.
    Viop topiði benim deðil
    Burasý da benim deðil
    Ama senin de deðil.

Bak TH gibi kibar biri bile kopyalayýp kopyalayýp topiði kirletme diye yazdý buraya dadandýn.

Aç kendine bir topik salla dur.

Sayfa 572/573 ÝlkÝlk ... 72472522562570571572573 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •