Artan

209,00 10 18:10
36,74 10 18:10
82,55 9.99 18:10
5,40 9.98 18:10
62,25 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,91 -9.99 18:10
713,00 -9.97 18:10
110,10 -9.83 18:10
49,00 -9.18 18:10
23,40 -8.38 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

19.329.556.703,30 18:10
17.923.256.805,16 18:10
15.640.917.764,22 18:10
11.083.995.953,40 18:10
10.014.131.104,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 271/271 İlkİlk ... 171221261269270271
Arama sonucu : 2168 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. rate cut portföyünde ekgyo ek olarak ykbnk ve vakbn taşıyorum,
    şimdilik fena değiller ama halkb almalıymışız meğer, ona yanarım

2. ustaların saati başlıyor, 17:00 uzşaşması 10.423
    izliyoruz

3. enflasyon datası öncesinde piyasa güçlü kaldı, dün attığı salvonun ardından bugünü bekleme modunda geçirdi- eşyanın tabiatı.. xu030 için kritik direnç 12100- 12300 aralığı, bunun üstünde 1000 puan artı yazabilir long

dünkü less-than-expected büyüme datası indir sinyali yolladı, yarınki enflasyon datası da indir sinyali yollarsa haftaya perşembe merkez adına pozitif sürpriz ihtimali artar.. arada halkbank haberi gelirse, o da bullish olur xbank için

full mal+poz devam

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

dünkü less-than-expected büyüme datası indir sinyali yolladı, yarınki enflasyon datası da indir sinyali yollarsa haftaya perşembe merkez adına pozitif sürpriz ihtimali artar.. arada halkbank haberi gelirse, o da bullish olur xbank için

full mal+poz devam
    beklenenden iyi geldi kasım tüfe, lakin piyasa direkt yukarı yapmadı, bayaa bi çalkaladı, çalkalamaya devam ediyor, demek ki otobüs fazla doluydu, salladı ki dökülen dökülsün..

yukarı devam etmesi lazım artık normal şartlarda

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    beklenenden iyi geldi kasım tüfe, lakin piyasa direkt yukarı yapmadı, bayaa bi çalkaladı, çalkalamaya devam ediyor, demek ki otobüs fazla doluydu, salladı ki dökülen dökülsün..

yukarı devam etmesi lazım artık normal şartlarda
    daha da aşşa verdi endeks, -0.8 eksiye kadar gitti, bimas ırzına geçtiler, asels falan da satış yedi

neyse ki, benim rate cut portföyünde keyüfler yerinde vakbn destan yazdı, ekgyo ve ykbnk artıda devam ediyor..
    hisse seçiminin önemi açısından örnek bi gün,
    case study derler bizim oralarda

6. Program çalışıyor

Mahfi ve enag tayfası düşük enf. sonrası çıldırmış. iki ay öncesi beklentinin çok üzeri gelince kimse bir şey dememişti
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Program çalışıyor

Mahfi ve enag tayfası düşük enf. sonrası çıldırmış. iki ay öncesi beklentinin çok üzeri gelince kimse bir şey dememişti
    enag kaç açıklamış, ben bulamadım, senin vobelit'e baktım orda da bulamadım.. veysel hocanın iddiası internet üzerinden yayınlanan fiyatlar üzerinden bi fiyat artış endeksi açıklamaktı, yine de enflasyon kalemleri tüik'le aynı taban aynı ağırlık.. metod ?? açıklanmıyor

https://x.com/kayabo19 diye bi arkadaş var genç bi çocuk, internet üzerinden yayınlanan fiyatları yapay zekayla database yapmış, günlük ölçüyor.. çok başarılı, adeta veysel hocaya bu işin nasıl yapılması gerektiğini öğretiyor, ben aylardır takip ediyorum çok başarılı, tüik 3.2 ile negatif sürpriz yaptığı ekim ayı bora 2.8 hesapmalıştı.. bugün bora 1.15 demişti, tüik 0.87 pozitif sürpriz tüik gıdayı daha düşük açıklamış.. bora sanırım artık gedik yatırım bünyesinde, ilk11 ay sonu itibariyle bora tüik'ten küçük bi tık daha aşağıa, ama çok yakın

mahfi hoca meyve sebze alışverişini bebek mevsim manavı'ndan yapar, et vs alışverişi için macrocenter'a gidiyo bildiğim kadarıyla, şimdi üst segmentte fiyat artış hızı daha yüksek, çünkü satıcılar bakıyor bi şey diyen yok sürekli bindiriyor ses gelmiyor, çünkü ahalinin faiz geliri çok yüksek, her fiyat artışını -tabii canım enflasyon var' diye hoş görüyor, çünkü zaten bu işin esas sorumlusu hükümettir diye iman etmiş

alt-orta segmentte durum trajik, çünkü satıcı görüyor müşteri artık eskisi gibi alamıyor, fiyat artışına abanmakta usturuplu olmak zorunda hissediyor, kar marjından kendince fedakarlık edebiliyor.. fiyat artış hızı daha düşük kalıyo.. üst segment ilk%20 tüketici toplam tüketimin %40-45 kısmını oluşturuyor, bu grubun tüketim iştahını tettikleyen esas unsur faiz ve kira gelirleri

2 milyon TL nakiti olan ayda 70-80 bin TL faiz geliri alıyor, ortalama maaşların üstünde bir gelir.. nakiti olan katlıyor alım gücünü, toplumun kalanı mağdur, böyle bi saçmalık olamaz

8. Bora Kaya ile ben de yazışıyorum X te, çok düzgün çocuk. Ben kendi enf tahminlerimi paylaşırdım, 6 aydır gerek görmüyorum. Zaten boranın topladığı veriler benim gözlemlerle çok paralel...Ancak fazla zeki ve iyi iş çıkarıyor, inş kıskançlık vs ayağını kaydırmazlar çocuğun..hatta bugün yazdım kendisine, tüik sana ödül versin dedim, adamların milyon dolara yapamayacağı pr ı bu genç çocuk tüik için yapıyor..Özellikle biraz işin içindeki profesyonel/yarıprofesyonel piyasacıların tüik e olan güveni bora kayanın webtüfe çalışması ile çok çok yükseldi.

Bu arada sen eskiden x te beni takip ederdin, artık pek görmüyorum seni sayfamda
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 271/271 İlkİlk ... 171221261269270271

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •