Allah'ın ve Tengri'nin izniyle...
Kuzu reyiz açar bi Macallan Valerio Adami, dağıtır bu şer ittifakını.
Ben senden yanayım Kuzu başkan. Tek önerim...:
"İncitmeden ...!"
Yine de sen bilirsin tabi. Sevgiler, selamlar güzel abim.
Allah'ın ve Tengri'nin izniyle...
Kuzu reyiz açar bi Macallan Valerio Adami, dağıtır bu şer ittifakını.
Ben senden yanayım Kuzu başkan. Tek önerim...:
"İncitmeden ...!"
Yine de sen bilirsin tabi. Sevgiler, selamlar güzel abim.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
topiği şenlendirdik hadi kolay gelsin![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
aslında dönüm noktasında diyorsunuz ya ordan uzaklaştık biraz, o nokta TOBO lehine dönüyor şuan..yani TOBO lehine dümen çevrildi beyler..OBO görüntüsü bozuluyor.1-2 banka ya da aselsanla değil,, bunlara giren parayla dümen 10 YILLIK TOBO ya dönüyor..yaklaşık 280 dolar üzerine attığında 3 YILLIK OBO tamamen suya düşecek..bu dolarla bist100 11.900 gibi ..buraların üstünde OBO finişko..(DOLAR BAZLI 10 YILLIK TOBONUN ALTINDA 3 YILLIK OBO YÖN ÇİZEMEZDİ, BU ORTAYA ÇIKACAK )asıl hücum o zaman..uyanış o zaman..
FULL maldayım, hade gayret endeksi 25,000 yapacak formülü bulun..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
NASDAQ, 25 yıl önceki zirvesinden bu yana altın karşısında değerinin %65'ini kaybetti ve yeni bir ayı piyasasına girdi.
https://x.com/NorthstarCharts/status...88703674056864