https://x.com/fire_ozgur/status/1997...iPwDzEk5g&s=19
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://x.com/fire_ozgur/status/1997...iPwDzEk5g&s=19
SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir süre önce 1060 TL den satıp, 59 TL den gumus almıştım.
Yemişim romanyasini da , temettusunu de gundisininde.
Huzur sat tuşunda[emoji38]
24117RN76O cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Titriyor mu??
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
ortadaki kırmızı çizgi 101.4...bu fibo 0,44 ayarıdır..bu düşüşte yada yükselişte fibo attığınız zaman 0,44 değerini geçtiği zaman yön yukarı geçemediği zaman yön aşağı anlamına gelir.
yani fibo nun moment ayağı..orada yaklaşık 8 temas var..4 ü geçememiş...aynı zamanda yeşil olan alma hareketli ortalamasını destek almış..
hareketli ortalamalarda ALMA yı tercih edin..agresiftir...
artı olarak hareketli ortalamalarda 10-20-50-100 gibi herkesin kullandığı ve tahtacınında bu yüzden fake attığı çocuk hareketli ortalama değerlerini almayınız..
fibo değerlerine göre hareketli ortalama alınız.
kısa da 3-5-8-13-21-34
orta vade de 55-89-144-233-377
uzun vade de ise 610 değeri veriniz.
kırmızı çizgiyi geçmesi 0,618 i alacağı anlamına gelir...beklemesini bilinen her fibo 618 i mutlaka ve mutlaka alınır...1,618 de aynı şekilde.
aşağıda ikili dip gibi gözükmesi hiç bir anlama gelmez..tahtacı bunu da yedirir..gap lı olan düşüşde de ters flama var..o da aşağı gidecek diyor?
formasyonlar artık eskisi gibi çalışmıyor..formasyonla uğraşmayınız..price action mum karekterleridir aslolan..bir de hacim indikatörleri..
eğer swing trade zihniyetinde iseniz benim gibi;
malın yarısını 0,618 de
kalan yarısını da 0,786 da verin...düşüşde zaten stop-loss görevi görür şatey 0,786 yı geçerse de yeniden girer ve 1,618 i beklersiniz..
doğru fibo larda 618 li tüm değerler alınır...
93,60 lar mertebesinde direnç geçilir ve sırasıyla senaryo oturur..haber akışlı bir şey olmazsa..
tahta ya da bakmak lazım tabii...takas da önemli...takas atan olursa değerlendiririz.
Yer İmleri